خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تدوین هزار صفحه برنامه اجرایی در دادگستری استان تهران

فارس | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 11 خرداد 1400 - 13:54
معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات دادگستری استان تهران از تدوین برنامه اجرایی دادگستری استان تهران با ۵ شاخص مهم خبر داد.
برنامه،وضعيت،قضايي،دادگستري،تهران،رسيدگي،اجرايي

به گزارش خبرگزاری فارس، حسن بابایی، معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات دادگستری استان تهران از تدوین برنامه اجرایی با هدف‌گذاری برای تمامی شعب واحد‌های قضایی اعم از مجتمع‌های قضایی شهر تهران، دادگستری‌ها و دادسرا‌های شهرستان‌ها و دادگاه‌های عمومی در قالب هزار صفحه خبر داد.
معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات دادگستری استان تهران با اشاره به اینکه برنامه اجرایی سازمان‌ها، ابزاری اساسی و کاربردی در راستای پیاده سازی اهداف کلان و کوتاه مدت و همچنین الگوی عملکرد کارکنان و مدیران است، گفت: با هدف ارتقاء وضعیت عملکرد واحد‌های قضایی، طراحی و تدوین برنامه اجرایی سال ۱۴۰۰ را با توجه به سیاست‌های کلی دستگاه قضایی و ارتقاء عملکرد واحد‌های قضایی در سطح دادگستری استان تهران در دستور کار خود قرار دادیم.
بابایی اظهار کرد: در این برنامه، ضمن تعیین شاخص‌های لازم، اجزای برنامه‌های واحد‌های قضایی همراه با معیار‌های وضعیت سال گذشته به عنوان سال پایه، استخراج شده و ملاک تعیین و ارزیابی در مراحل بعدی قرار گرفته است.
وی افزود: وضعیت نرخ رسیدگی، میزان پرونده مسن و معوق، وضعیت مانده پرونده‌ها، میزان متوسط مدت زمان رسیدگی و وضعیت ابلاغ الکترونیک از مهمترین شاخص‌های اصلی عملکردی دادگستری در سال جاری است.
با تلاش معاونت برنامه ریزی و فناوری اطلاعات دادگستری استان تهران برنامه اجرایی سال ۱۴۰۰ براساس شاخص‌های استاندارد و به صورت سطح بندی شده در ۵ شاخص اصلی از جمله نرخ رسیدگی، پرونده معوق، وضعیت مانده پرونده، متوسط زمان رسیدگی و وضعیت ابلاغ الکترونیک جهت اقدام توسط تمامی مراجع ابلاغ شده است.
انتهای پیام/