خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روزانه ٣۵٠ طرح اشتغالزایی در کشور ایجاد می شود

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 11 خرداد 1400 - 12:59
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام گفت: روزانه ٣٠٠ تا ٣۵٠ طرح با هزار و ٣٠٠ شغل در کشور ایجاد می‌کنیم.
مخبر،كشور،امام،آب،آبرساني،بحث،روستا،معظم

مخبر خبرداد؛
به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان ، محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام اظهار کرد: برخی از دشمنی‌ها با مقام معظم رهبری به دلیل استوار و ادغام بودن در راه امام است.
او با بیان اینکه مقام معظم رهبری از ۵ کلمه‌ای که به عنوان سخنرانی استفاده می‌کنند بدون اسم و نام امام نیست، گفت: هیچ کس اندازه مقام معظم رهبری نیست که نبود امام را حس کند.
مخبر با بیان اینکه این کشور، کشور گرم و کم آبی است و پراکندگی زیادی دارد، گفت: نبود آب یک مشکل اساسی است و تمدن‌ها با آب به وجود آمدند.
او با بیان اینکه از هر ۴ شغلی که در دنیا ایجاد می‌شود ٣ شغل متکی به آب است، گفت: کشوری که در شمال و جنوبش دریا است معنا ندارد که با مشکلات آب دست و پنجه نرم کند.
مخبر با بیان اینکه برخی از سیاست گذاری‌ها سیاست‌های غلطی بودند، گفت: ٩٣ درصد آب کشور مربوط به کشاورزی است.
او بیان کرد: باید ببینیم کشور‌های همسایه چطور استفاده می‌کنند.
مخبر بیان کرد: یکی از برجستگی‌های کار در ستاد اجرایی استفاده از ظرفیت‌ها است و کار بزرگی که شکل میگیرد بحث اشتغال است و ما روزانه ٣٠٠ تا ٣۵٠ طرح با هزار و ٣٠٠ شغل در کشور ایجاد می‌کنیم.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با بیان اینکه امروز ظرفیت بالا و هوشمندی در بنیاد برکت شکل گرفته است و ٣، ۴ برابر ظرفیت در این بخش توانایی داریم، گفت: بحث آبرسانی در بحث شرب و کشاورزی کار خوبی است هزار و ٢٠٠ روستا آبرسانی شده اند و ۵٠٠ روستا در دستور کار هستند.
او با بیان اینکه آبرسانی برای ٣ هزار و ٢٠٠ روستا در دستور کار است که ٢ میلیون نفر را درگیر کار می‌کند، بیان کرد: با پول‌های کمی نسبت به بودجه کشور این اقدامات در کشور انجام می‌شود.
مخبر گفت: روی جمله از آبخیز تا جالیز باید کار شود و در خوزستان آب‌های سطحی از دیگر کشور‌های اروپایی بیشتر است همچنین می‌توانیم در بحث اهدای لوله برای آبرسانی به مناطق کمک کنیم.
انتهای پیام/