خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری جشن میلاد امام حسین (ع) در کربلا+ عکس

فارس | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 11:17
جشن میلاد امام حسین (ع) شب گذشته هم‌زمان با شب ولادت آن حضرت در کربلا برگزار و نوای لبیک یا حسین(ع) در بین‌الحرمین طنین‌انداز شد.
حسين،زائران،ميلاد،جشن،امام،كربلا،شب

جشن میلاد امام حسین (ع) شب گذشته هم‌زمان با شب ولادت آن حضرت در کربلا برگزار و نوای لبیک یا حسین(ع) در بین‌الحرمین طنین‌انداز شد.
به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، جشن میلاد امام حسین (ع) شب گذشته با حضور زائران و‌مجاوران آن حضرت در کربلا برگزار شد.
در هر گوشه‌ و کناری از حرم ارباب زائران با رنگ‌ها و‌ زبان‌های مختلف به زیارت پرداخته و‌مراسمی به مناسبت ولادت امام حسین (ع) برپا کردند که در این میان جشن مردم کربلا و زائران هندی و ایرانی شور خاصی داشت و بسیاری از زائران دیگر کشورها را با خود همراه می‌کرد.
مراسم میلاد اباعبدالله (ع) از سوی بعثه مقام معظم رهبری نیز شب گذشته در حرم امام حسین (ع) با شور و‌ نشاط برپا شد و زائران با در دست داشتن گل‌های طبیعی و پخش شکلات میلاد اما سوم شیعیان را جشن گرفتند.
در این شب باشکوه نوای لبیک یا حسین در کربلا به ویژه حرم سالار شهیدان و بین‌الحرمین طنین‌انداز شد.
همچنین در این مراسم مدیحه سرایی و سخنرانی با موضوع شهدای دشت کربلا توس حجت‌الاسلام پناهیان توجه بسیاری از زائران کشورمان را به خود جلب کرد.
مراسم جشن میلاد امام حسین (ع) به زبان هندی هم با توجه به تنوع رنگی لباس‌‌های زائران و‌آهنگ صدای آن‌ها مورد استقبال بسیاری قرار گرفت.
علاوه بر این، در بین‌الحرمین نیز پس از اقامه نماز مغرب و عشا گروه‌ها و کاروان‌های مختلف از اقوام و زبان‌های گوناگون با برگزاری مراسم سرور میلاد حضرت امام حسین (ع) را جشن گرفتند.
انتهای پیام/