آن روی سکه سیل
روزهای ابتدایی سال 98 روزهایی بسیار خبرساز بود اما از نوع تلخ؛ این روزها را شاید هیچ کس از یاد نبرد.

روزهای ابتدایی سال 98 روزهایی بسیار خبرساز بود اما از نوع تلخ؛ این روزها را شاید هیچ کس از یاد نبرد.
به گزارش ایسنا، از همان روزهای ابتدایی سال خبرهای مختلفی از سیل در شهرهای مختلف ایران از شمال ایران گرفته تا شیراز و لرستان و خوزستان منتشر میشد هر روز با هر خبر لحظاتی از حزن و اندوه در قلب هر ایرانی رقم میخورد.
لحظاتی بود که پای خبرها مینشستیم تا ببینیم این سیل ویرانگر جان چند نفر از هموطنانمان را با خود برده است.
روزهای ابتدایی 98 برای ما تداعیگر لحظاتی از بیم و امید و ترس و اضطراب بود.
اما در میان این سیل خبرهای بد و نابود شدن بسیاری از وسایل و امکانات مادی مردم، زنده شدن مفاهیمی چون نوعدوستی، کمک به همنوع و مهربانی شاید تنها خبر خوب این روزها بود.
مردم از تمام ایران با شنیدن خبر سیل در قالب گروههای جهادی عازم محلهای آسیب دیده شده و هرکس هرچه از دستش برمیآمد برای رفع آسیبهای سیل انجام داد.
افرادی هم که امکان رفتن به آن مناطق را نداشتند، با کمکهای نقدی و غیرنقدی خود برای جبران آسیبهایی که سیل به بسیاری از خانوادهها وارد شد بسیار تلاش کردند.
خدمت به دیگران، تحت عنوان تعاون با یکدیگر در نیکی و احسان در آیات قرآن مطرح شده است.
(مائده/ ۲) چنانکه خداوند پیامبر(ص) را حریصترین فرد در خدمترسانی و یاری به دیگران وصف کرده؛ (توبه/ ۱۲۸) تا جایی که گویی نزدیک است پیامبر(ص) از شدت میل به هدایتگری به دیگران جان خود را از دست دهد.
(شعراء/ ۳)
از سویی دیگر قرآن مؤمنان را برادران یکدیگر نامیده و حقوق برادری را بر روابط آنان جاری ساخته است.
از دیگر سو عداوت و کینه را از دو مؤمن نپذیرفته و همگان را به ایجاد پیوندهای صلح و دوستی میان مسلمانان فراخوانده است.
(حجرات/۱۰)؛ حتی در گامی فراتر چنان در پی تعالی روابط انسانی برآمده که از بندگان صالح خود خواسته تا در برابر بدیهای همنوعان خود نیکی کنند تا بدین وسیله دشمنان را به دوستان تبدیل نمایند.
(ممتحنه/ ۷، فصلت/۳۴).
مردم ایران در این روزها اعتقادات خود را در زمینه کمک به هم نوع بارها و بارها محک زدند.
ارسال چهارمین محموله کمکهای امدادی هلال احمر خراسانجنوبی به مناطق سیلزده
محمد رحیم شهریاری، مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسانجنوبی در گفتوگو با ایسنا از ارسال چهارمین محموله کمکهای امدادی هلال احمر به مناطق سیلزده خبر داد.
وی با بیان اینکه این محموله شامل؛ ۲۵۰۰ تخته پتو و ۸۰۰ دستگاه چادر برای سیلزدگان خوزستان است، افزود: پیش از این دو هزار تخته موکت برای خوزستان ارسال شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسانجنوبی بیان کرد: ۸۲۰ بسته غذایی یک ماهه و سه دستگاه خودروی امدادی نیز در دو نوبت برای گلستان ارسال شد.
شهریاری با اشاره به اینکه دو دستگاه کامیونت نیز برای توزیع کمکها به لرستان اعزام شده است، تصریح کرد: برای جبران خسارتهای وارده به سیلزدگان کشور، هلال احمر استان آماده جمعآوری کمکهای نقدی و غیرنقدی مردم نوعدوست است.
وی با بیان اینکه اولویت بر جمعآوری کمکهای نقدی است، افزود: نیکوکارانی که تمایل به کمک غیرنقدی دارند، میتوانند اقلامی شامل؛ پتو، زیرانداز، ست بهداشتی، مواد شوینده، مواد غذایی خشک، انواع کنسرو، شیر خشک و لوازم بازی کودکان را برای آسیبدیدگان سیل به شعب جمعیت هلال احمر خراسانجنوبی تحویل دهند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسانجنوبی بیان کرد: شماره گیری کد دستوری *780*112# و یا واریز به حساب 99999 بنام جمعیت هلال احمر نزد کلیه بانکها و همچنین شماره کارتهای ۶۱۰۴۳۳۷۹۹۹۹۹۹۹۹۶ (ملت) و ۵۸۹۴۶۳۱۸۵۰۲۵۹۷۳۰ (رفاه) شیوههای دریافت کمکهای نقدی توسط هلال احمر است.
شهریاری یادآورشد: به منظور حفظ کرامت انسانی از اهدای اجناس استفاده شده و تاریخ مصرف گذشته لازم است خودداری شود.
گاهی یک تلنگر لازم است تا از زندگی روزمره خود فاصله بگیریم و کمی به فکر اطرافیان خود باشیم، این تلنگرها شاید به قیمت از دست رفتن باشد، اما بسیاری از حسها و مفاهیم و اعتقادات را در قلب انسان دوباره احیا میکند.
ایران این روزها را از یاد نخواهد برد، نه برای اینکه خبرهای بدی به همراه داشت و سیلی بی سابقه را رقم زد، به خاطر اینکه دوباره به ما یادآوری کرد اعتقادات یک ملت تا چه اندازه میتواند آنان را به یکدیگر نزدیک کند.
تهیه و تنظیم زهرا حمیدی
انتهای پیام