خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان ملل خواستار تحقیق درباره سرکوب معترضان کلمبیایی شد

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 10 خرداد 1400 - 11:58
کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل می گوید سرکوب معترضان در شهر «کالی» کلمبیا که به فوت ۱۴ نفر منجر شده است؛ نیازمند انجام تحقیقات مستقل و بی طرفانه است.
كلمبيا،كالي،اعتراضات،دوكه،سركوب،درگيري

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، «میشل باشله» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد از کلمبیا خواست تحقیقات مستقلی را درباره مرگ ۱۴ تن از شهروندان این کشور که در جریان اعتراضات ضددولتی کشته شده اند، آغاز کند.
این افراد در شهر «کالی» واقع در جنوب غرب کلمبیا که کانون اعتراضات علیه «ایوان دوکه» رئیس جمهور این کشور است؛ کشته شده اند.
دوکه برای سرکوب اعتراضات در کالی به نیروی ارتش متوسل شد.
همزمان در بوگوتا- پایتخت کلمبیا- معترضان هشدار دادند که تا پایان یافتن خشونت ها از پای نخواهند نشست.
به گفته باشله، همه آنهایی که در سرکوب مردم دخیل بوده اند از جمله مقامات رسمی کلمبیا باید مشمول این تحقیقات مستقل و بی طرف باشند.
درگیری ها در کالی ۹۸ زخمی در پی داشته است.
شروع این درگیری ها از ماه آوریل در اعتراض به افزایش مالیات بر درآمد بود.
طی ماه گذشته، دست کم ۶۳ نفر در اعتراضات کلمبیا جان خود را از دست دادند حال آنکه وضعیت در کالی بسیار وخیم گزارش می شود.