خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دفتر تبلیغات اسلامی، تروریستی خواندن سپاه را محکوم کرد

مهر | دین و اندیشه | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 10:25
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای، تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط آمریکا را محکوم کرد.
اقدام،سپاه،اسلامي،عليرغم،تروريسم،مجموعه،انقلاب،منطقه،آمريكا، ...

به گزارش خبرگزاری مهر، متن این بیانیه بدین شرح است‌؛
در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی و در شرایطی که علیرغم بحران سیل، ملت ایران در کنار نیروهای مسلح صحنه همدلی و همراهی بیش از پیش را رقم زده و نشان داده اند که علیرغم تحریم‌های بین المللی، می‌توانند بر هر مشکلی غلبه کنند، تحریم سپاه مقتدر و سرافراز ایران اسلامی توسط آمریکای جنایتکار، خصومت ورزی های این رژیم را روشن‌تر ساخت.
بی شک وزارت خزانه‌داری آمریکا قبلاً هم مجموعه کاملی از تحریم‌ها را علیه اعضا و نهادهای زیر مجموعه سپاه اعمال کرده بود و اقدام اخیر تأثیر عملیاتی چندانی نخواهد داشت، اما آنچه مشخص است اینکه آنها به دنبال ابعاد روانی و رسانه‌ای اقدام خود هستند تا صف متحدان ضد ایرانی خود را منسجم‌تر کنند، غافل از اینکه همچون گذشته دچار اشتباه شده و اعتبار سیاست آنها در برخورد با موضوع تروریسم نزد دیگر کشورها و افکار عمومی بین‌المللی به‌ویژه منطقه غرب آسیا خدشه‌دارتر می‌شود.
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم باگرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم و یادآوری نقش مثبت و حیاتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مبارزه علیه تروریسم به‌ویژه گروه تکفیری داعش در تمام منطقه از جمله سوریه و عراق، اقدام دولت آمریکا در تروریستی خواندن سپاه را به شدت محکوم کرده و واکنش عالمان و مبلغان دینی جهان اسلام و اقدام متقابل و منطقی تمام نهادها و دستگاه‌های ذیربط به این اقدام مذبوحانه را خواستار است.