سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک ۵۰۰ میلیون دلاری روسیه به بلاروس

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 10 خرداد 1400 - 07:58
روسیه وعده داده در پاسخ به تحریم‌های کشور‌های غربی علیه بلاروس، ۵۰۰ میلیون دلار وام به این کشور اعطا کند.
بلاروس،هوايي،روسيه،خطوط،وام،اروپا،اير

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره، روسیه از اعطای وام نیم میلیارد دلاری به بلاروس خبر داد.
بر این اساس، در پی ماجرای فرود اجباری هواپیمای شرکت "رایان ایر" در مینسک و دستگیری یک خبرنگار مخالف دولت بلاروس، اتحادیه اروپا و نیز آمریکا تحریم‌های شدیدی را علیه دولت الکساندر لوکاشنکو اعمال کردند.
در پاسخ به اعمال این تحریمها، ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه اعلام کرد دومین وام حمایتی مسکو به مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار را در اختیار بلاروس قرار می‌دهد.
به گفته منابع خبری، این پول بخشی از وام ۱.۵ میلیارد دلاری است که روسیه سال گذشته به منظور ایجاد ثبات و صلح در کشور همسایه به بلاروس وعده داده بود.
در پی فرود اجباری یک هواپیمای خطوط هوایی اروپا، اتحادیه اروپا و انگلیس خطوط هوایی بلاروس را از عبور از آسمان خود منع کرده اند.
همچنین برخی از خطوط هوایی اروپایی اعلام کرده اند پرواز‌های خود به بلاروس را به حال تعلیق در می‌آوردند.
روسیه هم در پاسخ به این اقدام کشور‌های اروپایی، در روز‌های گذشته به برخی شرکت‌های هواپیمایی از جمله "ایر فرانس" اجازه استفاده از حریم هوایی خود را نداد.
انتهای پیام/