خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فوت ۳ نفر بر اثر گاز گرفتگی در بروجرد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 09 خرداد 1400 - 22:04
جانشین فرمانده انتظامی لرستان از مرگ ۳ نفر بر اثر گازگرفتگی در شهرستان بروجرد خبر داد.
گاز،انتظامي،بروجرد،سوز،سرهنگ،لرستان

ایسنا/لرستان جانشین فرمانده انتظامی لرستان از مرگ ۳ نفر بر اثر گازگرفتگی در شهرستان بروجرد خبر داد.
سرهنگ سید علی میر احمدی بیان کرد: در پی اعلام گزارشی به مرکز فوریت‌های ۱۱۰ مبنی بر فوت ۳ نفربر اثر گاز گرفتگی در یک منزل در شهر بروجرد، بلافاصله تیم‌های امدادی و ماموران انتظامی به محل اعزام شدند.
وی افزود: در بررسی‌های اولیه مشخص شد ۳ نفر در منزلی در حال استراحت بودند که بر اثر نشت گاز دچار مسمومیت شده و جان خود را از دست دادند.
جانشین فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به اینکه تلاش عوامل اورژانس برای احیای آنان بی فایده ماند، اظهار کرد: اجساد متوفیان به پزشکی قانونی تحویل داده شدند.
سرهنگ میر احمدی با اشاره به اینکه متاسفانه به علت عدم استفاده صحیح از وسایل گاز سوز شاهد وقوع حوادث تلخ و ناگوار هستیم، به شهروندان توصیه کرد هنگام نصب وسایل گاز سوز نکات و اصول ایمنی را رعایت کنند.
انتهای پیام