خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک نفر دیگر را از دست دادیم!

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 09 خرداد 1400 - 19:01
رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از فوت یک کرمانشاهی دیگر بر اثر ابتلا به کرونا خبر داد.
كرونا،نفر،استان،بستري،فوت

ایسنا/کرمانشاه رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از فوت یک کرمانشاهی دیگر بر اثر ابتلا به کرونا خبر داد.
مهدی محمدی با اشاره به فوت یک نفر دیگر بر اثر ابتلا به کرونا در استان در شبانه روز گذشته(هشتم خرداد)، گفت: با ثبت فوت این فرد، تعداد قربانیان کرونا در استان به 1847 نفر رسید.
وی از بستری شدن 126 نفر با علائم مشکوک به کرونا در شبانه روز گذشته خبر داد وافزود: طی این مدت 89 نفر هم پس از بهبودی از مراکز درمانی استان ترخیص شدند.
محمدی گفت: در حال حاضر تعداد بستری های مراکز درمانی استان به 451 نفر رسیده است.
رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از شناسایی 99 مبتلای جدید به کرونا در استان طی شبانه روز گذشته خبر داد وافزود: از این تعداد 19 بیمار بستری و 80 نفر بصورت سرپایی هستند.
انتهای پیام