خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی گلستان معارفه شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 09 خرداد 1400 - 18:44
گرگان- مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی گلستان معارفه شد.
گلستان،تبليغات،مديركل،نژاد،اسلامي

به گزارش خبرنگار مهر، بعدازظهر یکشنبه طی مراسمی با حضور رئیس سازمان تبلیغات کشور، مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی گلستان معارفه شد.
در این مراسم، حجت الاسلام عباسعلی گرزین به عنوان مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی استان گلستان معارفه و از زحمات حجت الاسلام نورالله ولی نژاد قدردانی شد.
مدیرکل سابق تبلیغات اسلامی استان گلستان در این مراسم گفت: خدا را شاکرم که روزی امانتی را تحویل گرفتم اما اینکه امانت را به درستی تحویل می‌دهم یا خیر را نمی‌دانم؟
حجت الاسلام نورالله ولی نژاد افزود: من برای کارهای انجام شده نباید تشویق شوم زیرا کارها جمعی بوده و مشارکت‌های بسیاری داشتند و سهم من بسیار کم و ناچیز است.
ولی نژاد گفت: گلستان دارای دو هزار و ۵۰۰ مسجد، هزار و ۶۰۰ هیئت و سه هزار مداح است که همواره طی این سال‌ها کنار ما بودند.
مدیرکل سابق تبلیغات اسلامی گلستان گفت: طی این مدت امانتدار بودم و اکنون تحویل دوست دیگری می‌دهم.
ولی نژاد بیان کرد: گلستان مردم بی نظیری دارد که حماسه‌های بزرگی خلق کردند، من خودم را مدیون مردم گلستان می‌دانم و سر سوزنی از مردم این استان و همکارانم رنجش ندارم.