خط مقدم جدید بروبچه های ۲۵ کربلا/ اینجا همه خیبری هستند
ساری - خط مقدم برو بچههای لشکر ۲۵ کربلا، کوچه پس کوچههای خاکی، مزارع به گل فرو رفته و خانههای تا سقف آب گرفته شده، خیبری ها دوباره پیشانی بند یا حسین (ع) را بوسه زدند.

خبرگزاری مهر - گروه استانها: ۲۲ روز از سیل میگذرد و اولین گروههایی که به یاری سیل زدگان آمدند، بسیجیان و سپاهیان بودند، بعضیها با آنکه در سفر بودند، عطای تعطیلات و نوروز را به لقایش بخشیدند و به مناطق سیل زده رفتند و شبانه روز مشغول خدمت رسانی هستند.
فرقی ندارد که موکتهای با گل و لای عجین شده بانوی کهنسال و مددجوی کمیته امداد را شستشو کنند یا با بیل و لجن کش، گل و لای را از خانههای مردم بیرون بکشند.
خیلی از از این مردان بی ادعا، مدال افتخار رشادت و جانبازی بر سینه دارند.
اینجا همه یک نشان دارند، بسیجی، امدادگر، جهادی، که مناطق سیل زده و کوچه پس کوچههای خاکی و مزارع به گل فرو رفته، خط مقدمشان شده است.
همه برو بچههای خیبری و زهرایی هستند که رزمشان همنوایی با مردم شده است.
سرهنگ حسیننژاد فرمانده سپاه سوادکوه و از یادگاران دفاع مقدس که دوشادوش نیروهایش برای امدادرسانی به سیل زدگان تلاش کرده است، میگوید: ما پیش از وقوع بحران و بر اساس پیشبینی، آب معدنی ذخیره کرده بودیم و تاکنون ۵۷ هزار باکس آب معدنی در میان مردم شهرستان سوادکوه توزیع کردیم و در ۱۸ فروردین و با توجه به قطعی آب شرب مدارس، آبرسانی در سطح مدارس، دانشگاه و بیمارستان شهرستان انجام شد.
تشکیل تیم بحران سپاه در سوادکوه
وی با اشاره به حضور نیروهای بسیجی و پاسدار از همان ساعات اولیه سیل اول در شهرستان و با بیان اینکه در سیل اول، بیشتر مناطق روستایی دچار آسیب شدند، افزود: برای انجام بهتر امور، تیم بحران سپاه تشکیل و تقسیم کار انجام شد و هر چند ما از وقوع سیل دوم در شهرستان خبر نداشتیم اما طی فاصله بین دو سیل، جلسه آسیبشناسی برگزار و نقاط ضعف و اقدامات مورد لزوم، مشخص و نقاط آسیبپذیر کدبندی شد تا در صورت وقوع سیل در سالهای آتی آمادگی لازم وجود داشته باشد.
حسیننژاد گفت: در جلسه آسیبشناسی از جمله نقاط آسیبپذیر خطوط انتقال گاز و برق شناسایی شد و در پی آن، درخواست مواد سوختی کردیم که برای ما رسید و همچنین پوشاک، آب معدنی و مواد غذایی که هم اکنون خواهران بسیجی در حال دستهبندی هستند، در این ایام ۷ دستگاه لودر، ۲ دستگاه کمرشکن، ۲ بیل مکانیکی از بسیج سازندگی و لشکر عملیاتی ۲۵ سپاه کربلا وارد شهرستان شد.
فرمانده سپاه سوادکوه با بیان اینکه نیروهای مسلح بویژه سپاه، کمک به مردم در مواقع بحران را وظیفه ذاتی خود میدانند، ادامه داد: ما همیشه در کنار مردم بودیم و هستیم و کار را تنها برای رضای خدا و مردم انجام میدهیم و هدف ما التیام آلام مردم بواسطه این کمکها است و زمانی خستگی ما رفع خواهد شد که شاهد لبخند رضایت بر صورت مردم باشیم.
سرهنگ بهرام سبکملک جانشین لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا نیز به خبرنگار مهر میگوید: ۱۲ شهرستان استان مازندران دچار سیل شدند که از این میان شهرستانهای سیمرغ، بابل، ساری، سوادکوه و سوادکوه شمالی بیشترین آسیب را دیدند و لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا طبق ابلاغ فرمانده سپاه استان، به کمک شهرستانها از جمله شهرستان سوادکوه آمد.
جانشین لشکر عملیاتی ۲۵ سپاه کربلا مازندران با بیان اینکه بسیجیان غیور مازندران نقشآفرینی و خدمت مضاعف به مردم سوادکوه کردهاند، گفت: اکنون نیز بازسازی منازل حادثه دیده در دستور کار قرار گرفته است.
علاوه بر کمک به مردم آسیبدیده استان، گروه جهادی شهدای مدافع حرم برای کمک به مردم گلستان به منطقه آققلا و روستاهای اطراف اعزام شدند
وی با بیان اینکه علاوه بر کمک به مردم آسیبدیده استان، گروه جهادی شهدای مدافع حرم برای کمک به مردم گلستان به منطقه آققلا و روستاهای اطراف اعزام شدند، از اعزام گروه جهادی استان مازندران برای کمک به هموطنان خوزستانی و ایلامی خبر داد و افزود: سپاه کربلا با نقشآفرینی بسیج استان و بسیج مردمی علاوه بر اینکه توانست در کمک به مناطق آسیبدیده استان نقش داشته باشد، در حال حاضر، در حال انجام ثبتنام برای اعزام نیرو به استانهای خوزستان و ایلام است و طی دو سه روز آینده پس از تکمیل ثبتنام اعزام انجام خواهد شد.
نکا در شرق مازندران از مناطق اولیه استان بود که درگیر سیل شد و با تلاش بسیجیان و مدیریت بحران، خیلی زود از بحران خارج شد و با این حال فرمانده سپاه ناحیه نکا میگوید: تمام وجود پاسداران وقف خدمات رسانی به مردم و ارزش های انقلاب اسلامی میشود چرا که خدمات رسانی به مردم و انقلاب برایشان حد ندارد.
سرهنگ پاسدار مجید رضا شعبانی با بیان اینکه در سیل اخیر توان مدیریتی مسئولان سنجیده شد تصریح کرد: سیل اخیر فرصتی بود برای اینکه توان مدیریتی، بصیرتی و تجهیزاتی مسئولین و نهادهای خدمات رسان سنجیده شود.
شعبانی با اشاره به اینکه در سیل اخیر خدمات پزشکی و مشاورهای بیش از سه هزار نفر در مناطق سیل زده انجام شد خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه میزان خسارت و آسیب درمنطقه هزارجریب بسیار زیاد بود امداد پزشکی در ۱۳ روستای شهرستان نکا مستقر و خدمات پزشکی و مشاورهای به سه هزار نفر توسط سپاه به روستاییان سیل زده انجام شده است.
همچنین احشام روستاییان که دچار آسیب شدند مورد خدمات دامپزشکی قرار گرفتند.
به گفته فرمانده سپاه نکا مشکلات جادهای، ساخت و بهسازی مسکن، مرمت و بهسازی دامداریها و تأمین علوفه احشام از جمله اولویتها و نگرانی روستاییان در مناطق هزار جریب بود در واقعاً مردم نیازمند پکیج امید به زندگی هستند.
وی با اشاره به اینکه باغات روستاهای بخش مرکزی قطب کشاورزی استان محسوب میشود افزود: متأسفانه بیشترین خسارت درآمدی به روستاهای حوزه پایین دست را در بخش باغات و اراضی کشاورزی شاهد بودیم لذا با توجه به شعار سال باید رونق تولید را در منطقه شاهد باشیم واز کشاورزان و باغات آسیب دیده حمایت کنیم وبسیج همگام با کشاورز آمادگی دارد با نهادهای خدمات رسان در کنار مردم قرار گیرد تا دوباره قطب کشاورزی را در شهرستان نکا احیا کند.
فرمانده سپاه ناحیه نکا گفت: بیش از ۹ هزار سبد کالا در بین سیل زدگان شهرستان نکا توزیع و همچنین ۱۰ کیلومتر از جادههای اصلی و فرعی شهرستان نکا توسط سپاه بازگشایی و بهسازی شد.
وی اضافه کرد: ۱۰۰ خودرو، ۶۰ تراکتور محلی برای حل مشکلات مردمی، ۱۰۰ دستگاه ادوات سنگین، همچنین ۱۲۰ گروه جهادی برای خدمات رسانی به سیل زدگان روستاهای شهرستان نکا بکارگیری و اعزام شدند.
وقوع دو سیل در مازندران به بخشهای مختلف خسارت وارد کرده است.