خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فصل برای قلی‌زاده هم به پایان رسید

ایسنا | ورزشی | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 09:42
علی قلی‌زاده به دلیل مصدومیت دیگر نمی‌تواند در این فصل برای شارلوا به میدان برود.
مصدوميت،برود،فصل،ايراني،دليل

علی قلی‌زاده به دلیل مصدومیت دیگر نمی‌تواند در این فصل برای شارلوا به میدان برود.
به گزارش ایسنا و به نقل از dhnet، علی قلی زاده هافبک ایرانی تیم شارلوا به دلیل تشدید مصدومیت، دیگر نمی‌تواند در این فصل برای تیمش به میدان برود.
این بازیکن ایرانی که جام ملت‌های آسیا را نیز به دلیل مصدومیت از دست داد، از ناحیه کشاله ران دچار مصدومیت شده و باید زیر تیغ جراحی برود.
عمل جراحی قلی‌زاده قرار است چهارشنبه همین هفته انجام شود.
قلی زاده که از سایپا راهی شارلوا شد، در ابتدا از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شد و در ادامه در زمان تعطیلات زمستانی بار دیگر دچار مصدومیت دیگری شد که مدتی به طول انجامید.
به این ترتیب بعد از مصدومیتی که برای کاوه رضایی رخ داد و فصل را از دست داد، یونس دلفی تنها لژیونر ایرانی آماده حاضر در لیگ بلژیک خواهد بود.
انتهای پیام