خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گابی اشکنازی وارد قاهره شد/ ساز و کار آتش بس در غزه محور مذاکرات

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 09 خرداد 1400 - 13:39
گابی اشکنازی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای دیدار با مقامات مصری و رایزنی درخصوص ساز و کار آتش بس در غزه وارد قاهره شد.
صهيونيستي،مصر،رژيم،خارجه،وزير،قرار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «سامح شکری» وزیر خارجه مصر قرار است امروز یکشنبه با «گابی اشکنازی» همتای صهیونیست دیداری داشته باشد.
این خبر بدون درج توضیحات بیشتر در بیانیه وزارت خارجه مصر اعلام شد.
گفته می شود مصر در تن دادن رژیم صهیونیستی به آتش بس یک طرفه ای که به پایان جنگ ۱۲ روزه غزه منجر شد؛ دخیل بوده است.
در همین رابطه گابی اشکنازی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای دیدار با مقامات مصری وارد قاهره شد.
وی به محض ورود به قاهره اعلام کرد که قرار است با سامح شکری درخصوص بازسازی نوارغزه تحت نظارت بین المللی و ساز و کار حفظ آتش بس در این منطقه رایزنی کند.
این در حالی است که وبگاه صهیونیستی «والا» در خبری جداگانه مدعی شده بود که قرار است «عباس کامل» رئیس سازمان اطلاعات مصر، روز یکشنبه در سفر به فلسطین اشغالی، با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان و همچنین مقامات حماس دیدار کند.