خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باید جایگاه سپاه در مقابله با آمریکا را تقویت کنیم

مهر | سیاسی | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 09:25
عضو فراکسیون ولایی مجلس با بیان اینکه باید جایگاه سپاه در مقابله با آمریکا را تقویت کنیم، گفت: اقدام آمریکا علیه سپاه نشان دهنده حماقت ترامپ، آمریکا و حامیانش است.
سپاه،مجلس،اخطار،تروريست،مرزها،پاسداران،نمايندگان

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی حاجی‌دلیگانی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی اخطار قانون اساسی، اظهار داشت: در روزهایی که نیروهای سپاه پاسداران در حال خدمت رسانی به سیل زدگان و لایروبی شهرها و خانه‌های مردم هستند، جای حماقت برای ترامپ، آمریکا و حامیانش است که این سازمان مردمی را به عنوان تروریست معرفی کرد.
وی ادامه داد: اگر دفاع از کشور، حرم و مرزها کار تروریستی تلقی می‌شود پس به این معنایی که مورد نظر آمریکاست ما هم تروریست هستیم چون همه ما به فکر حفط مرزها و کیان کشور هستیم.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با تأکید بر اینکه ما همه پشت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هستیم، گفت: حضور نمایندگان مجلس با لباس سبز سپاه نشان دهنده حمایت همه جانبه همه ما از نیروهای انقلابی است و آمریکایی‌ها که به دنبال جداسازی و تفرقه میان ما بودند، شکست خوردند.
وی خاطرنشان کرد: لازم است امروز طرح تقویت جایگاه سپاه در مقابله با آمریکا در دستور جلسه امروز مجلس قرار گیرد و ابعاد مختلف آن مورد بررسی قرار گیرد.
علی لاریجانی در پاسخ به این اخطار با مزاح گفت: اخطار شما وارد است اما اینکه گفتید خودتان هم تروریست هستید وارد نیست.