خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2 هزار دستگاه غیرقانونی کشف ارز دیجیتال در اهواز کشف شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 09 خرداد 1400 - 10:12
گروه استان‌ها-فرمانده انتظامی اهواز گفت: نیروی انتظامی برای جلب رضایت عمومی و تامین امنیت زیرساخت‌های شهری و تحقق حقوق شهروندی با افرادی که به شکل غیرقانونی ارز دیجیتال استخراج می‌کنند، برخورد می‌کند.
برق،انتظامي،اهواز،نيروي،امنيت،تامين،شبكه

سرهنگ محسن دالوند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، اظهار داشت: یکی از مسائلی که صنعت برق را با نواسان و مشکل روبرو کرده است، گسترش غیرقانونی دستگاه‌های پر مصرف استخراج رمز ارز (ماینر) است.
وی افزود: نیروی انتظامی برای جلب رضایت عمومی و تامین امنیت زیرساخت‌های شهری و تحقق حقوق شهروندی با افرادی که به شکل غیرقانونی ارز دیجیتال استخراج می‌کنند، برخورد می‌کند.
فرمانده انتظامی اهواز گفت: در راستای مقابله با این دستگاهها تاکنون بیش از 2 هزار دستگاه ماینر کشف و با حکم قضایی ضبط شده است.
سرهنگ دالوند تامین امنیت و آسایش مردم را از اصلی ترین رسالت های ذاتی نیروی انتظامی بیان کرد و افزود: همکاری مشترک در بحث تامین امنیت شبکه برق در دستور کار نیروی انتظامی است که با تعامل و هم اندیشی هرچه بیشتر امیدواریم بتوانیم به صورت جدی پیشگیری لازم را سرقت تجهیزات برق و استفاده از برق غیرمجاز، برای پایداری شبکه برق انجام دهیم.
فرمانده انتظامی اهواز ادامه داد:امیدواریم با همکاری مشترک بتوانیم در بحث شناسایی و دستگیری سارقان برق که اموال عمومی مردم است، همچون گذشته همکاری خوبی داشته باشیم تا زمینه پایداری هرچه بیشتر شبکه برق شهروندان کلانشهر اهواز فراهم شود.
انتهای پیام/341