هلاکت تروریستها در نزدیکی مرزهای عربستان به دست حشد شعبی
مهر
|
بینالملل
|
سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 09:01
نیروهای حشد شعبی در جدیدترین عملیات خود تعدادی از عناصر تروریست را در نزدیکی مرز عربستان به هلاکت رساندند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، نیروهای حشد شعبی موفق شدند در جدیدترین عملیات خود تعدادی از عناصر تروریست و عناصر انتحاری را در غرب استان الانبار واقع در غرب عراق و در نزدیکی مرزهای عربستان به هلاکت برسانند.
بر اساس این گزارش نیروهای حشد شعبی موفق شدند تروریستهای مذکور را در منطقه «حدیثه» واقع در غرب استان الانبار به هلاکت برسانند.
هم چنین یک عامل انتحاری که کمربند انفجاری به خود بسته بود در غرب منطقه حوران واقع در استان الانبار به دست نیروهای حشد شعبی به هلاکت رسید.
نیروهای حشد شعبی در کنار نیروهای امنیتی عراق به عملیات خود علیه عناصر تروریست باقی مانده از تشکیلات داعش ادامه می دهند.