خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکست آمریکا در آزمایش رهگیری موشک بالستیک

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 08 خرداد 1400 - 22:18
آژانس دفاع موشکی آمریکا از شکست در آزمایش رهگیری موشک بالستیک در یک ناو جنگی ارتش این کشور خبر داد.
آمريكا،موشكي،موشك،آزمايش،بالستيك،شكست،دفاع

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، آژانس دفاع موشکی آمریکا امروز (شنبه) اعلام کرد یک ناو جنگی آمریکا در رهگیری موشک بالستیک میان-برد در آزمایشی موشکی شکست خورده است.
این آژانس در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: «هدف از انجام این آزمایش نشان دادن توانایی موشکی آمریکا در رهگیری، شناسایی و از میان بردن موشک بالستیک میان-برد بود.»
در انتهای این بیانیه آمده است: «البته این آزمایش با موفقیت همراه نشد.»
این نهاد آمریکایی هیچ جزئیاتی درباره این آزمایش و محل انجام آن ارائه نداده است.
آژانس دفاع موشکی آمریکا یکی از زیرمجموعه‌های وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) است که به طور معمول آزمایش‌های دفاع موشکی انجام می‌دهد.
ماه گذشته نیز نیروی هوایی آمریکا از شکست در آزمایش موشک بالستیک «مینت من ۳» خبر داده و اعلام کرده بود: «موشک بالستیک مینت من ۳ در زمان پرتاب از پایگاه هوایی واندنبرگ در کالیفرنیا با مشکل مواجه شد.»
پیش‌تر از آن نیز اولین آزمایش شلیک موشک مافوق صوت آمریکا حین پرواز با هواپیمای بمب‌افکن بی۵۲ با شکست مواجه شد.
این موشک «ای‌جی‌ام-۱۸۳» نام داشت و دلیل شکست آن نقص فنی در هواپیمای بمب‌افکن بوده است.
این آزمایش ناموفق موشکی در تاسیسات آزمایش موشکی آمریکا در اقیانوس آرام نزدیک سواحل جنوب کالیفرنیا انجام شد.
در حال حاضر آمریکا فاقد سلاح مافوق صوت عملیاتی است و از این منظر سال‌ها عقب‌تر از روسیه و چین قرار دارد که هریک چندین موشک مافوق صوت در اختیار دارند.
انتهای پیام/