سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الشهلوب: شروع خوبی مقابل استقلال نداشتیم/ العابد: خسته بودیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 20 فروردین 1398 - 08:35
2 بازیکن تیم الهلال عربستان به تفسیر شکست برابر استقلال ایران در هفته سوم گروه C لیگ قهرمانان آسیا پرداختند.
الشهلوب: شروع خوبی مقابل استقلال نداشتیم/ العابد: خسته بودیم

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روزنامه الریاضیه عربستان، محمد الشهلوب، کاپیتان تیم الهلال درباره شکست شب گذشته (دوشنبه) برابر استقلال با نتیجه 2 بر یک گفت: شروع خوبی برابر استقلال نداشتیم و حریف توانست به 2 گل برسد.
ما در نیمه‌دوم بازی بهتر شدیم و با فشار آوردن توانستیم یکی از گل‌ها را جبران کنیم، در واقع توانستیم اختلاف را به حداقل برسانیم.
این بازیکن تیم الهلال افزود: ما فرصت جبران این شکست را داریم زیرا هنوز در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا هستیم.
رقابت‌ها ادامه دارد و الهلال همچنان صدرنشین گروه C است.
ما برای حفظ این مزیت سخت کار خواهیم کرد.
نواف العابد، دیگر بازیکن تیم الهلال نیز درباره علت شکست برابر استقلال اظهار داشت: در 5 تورنمنت باشگاهی داخلی و خارجی حضور داریم و هر 3 روز یک بازی انجام می‌دهیم، خسته بودیم و این مسئله باعث فشار و تأثیر منفی روی عملکرد بازیکنان می‌شود.
البته ما هنوز در صدر جدول رده‌بندی قرار داریم و با در پیش داشتن 3 بازی مهم مصمم هستیم تا به مسیر صعودی خود در لیگ قهرمانان آسیا ادامه دهیم.
انتهای پیام/