سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکات الزهرا صفی قهرمان تور جهانی تنیس شد

فارس | استان‌ها | شنبه، 08 خرداد 1400 - 18:17
مشکات الزهرا صفی، تنیسور البرزی موفق شد با شکست رقیبان خود در بخش انفرادی و گروهی برای دومین بار عنوان قهرمانی تور تنیس جهانی را از آن خود کند.
تنيسور،البرزي،مشكات،الزهرا،صفي،انفرادي،قهرماني،جهاني

مشکات الزهرا صفی، تنیسور البرزی موفق شد با شکست رقیبان خود در بخش انفرادی و گروهی برای دومین بار عنوان قهرمانی تور تنیس جهانی را از آن خود کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، تور جهانی تنیس زیر ۱۸ سال ارومیه با حضور ٨۵ تنیسور پسر و ۳۵ شرکت‌کننده دختر از کشورهای ایران، جمهوری چک، ترکیه، پرتغال، اوکراین، آلمان، لبنان و بلژیک، در رقابت‌های انفرادی و ۲ نفره طی یک هفته برگزار شد.
در پایان این رقابت‌ها تنیسور دختر البرزی با نمایش فوق‌العاده و خیره‌کننده توانست در هر دو بخش انفرادی و ۲ نفره به فینال برسد و قهرمانی این رقابت‌ها از آن خود کند.
دیدار نهایی بخش انفرادی این دوره از رقابت‌ها بین پولات از ترکیه و مشکات الزهرا صفی از ایران برگزار و تنیسور البرزی موفق شد به راحتی و‌ با نتیجه (۰-۶ و ۱-۶) مقابل حریف خو‌د به پیروزی برسد و‌ برای دومین بار در سال ۲۰۲۱ عنوان قهرمانی را به نام خود ثبت کند.
در فینال بخش دو نفره دختران، زوج مشکات الزهرا صفی و درسا چراغی با نتیجه (۶_۲ و ۶_۲) در مجموع ۲ بر صفر، ماندگار فرامرزی و رومینا زینالی شکست دادند و جایگاه نخست از آن خود کردند.
مشکات الزهرا صفی، دختر تنیسور البرزی، در پایان ضمن ابراز رضایت و خوشحالی از قهرمانی خود، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از کرج، گفت: مسابقات در سطح خوبی قرار داشت علی الرغم که ارومیه بعد از مدت‌ها بار دیگر میزبان تورنمت جهانی بود ولی خوشبختانه با رعایت تمام دستورالعمل‌های بهداشتی توانست مسابقات جهانی تنیس را در شرایط خوبی برگزار کند.
تنیسور البرزی، ادامه داد: با وجود شرکت‌کننده‌های متعدد از کشورهای ترکیه، پرتغال، اوکراین، آلمان، لبنان و بلژیک ولی نمایندگان کشورمان با نمایش خوب و مقتدر خود توانستند در فینال و بخش نهایی حضور داشته باشند که نشان از آمادگی خوب آن‌هاست.
وی در پایان تصریح کرد: داوران ایرانی از نظر کیفیت و عملکرد در کل جهان مطرح هستند و در این مسابقات نیز داوران بین‌المللی کشورمان عملکرد مطلوبی از خود به نمایش گذاشتند.
انتهای پیام/ش