جلیلی دنبال کار کردن با افراد اسم و رسم دار نیست
رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی با بیان اینکه تاکید جلیلی این است که در دولت خود از حزب و باند خاصی استفاده نکند، گفت: کارآمدی و توانایی افراد فارغ از حزب و گروه سیاسیشان برای وی اهمیت دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام مهدی تجریشی، رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی بعد از ظهر امروز(شنبه) در نشست خبری که در خبرگزاری فارس برگزار شد، اظهار داشت: جلیلی اهمیت زیادی به جوانان دارد و کار واقعی را به آنان سپرد.
وی بیان کرد: در کارگروههای دولت سایه، کارشناسان از استانهای مختلف حضور مییابند.
دولت سایه یک دولت تهرانی نیست و افراد از شهرستانهای مختلف دعوت شدند تا نظرات خود را مطرح کنند.
رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی با بیان اینکه جلیلی به دنبال کار کردن با افراد اسم و رسم دار و یک حلقه بسته نیست و معتقد است که باید با افراد کاربلد همکاری شود، اظهار داشت: تاکید وی بر این است که در دولت و کابینه خود از حزب و باند خاصی استفاده نخواهد کرد و کارآمدی و توانایی افراد فارغ از حزب و گروه سیاسی شأن برای وی اهمیت دارد.
حجتالاسلام تجریشی تصریح کرد: این نگاه جلیلی به مذاق برخی از افراد خوش نمیآید و توقع دارند که وی در هر عرصهای از آنان استفاده کند، در حالی که گمنامی، شهرت، تهرانی و شهرستانی بودن برای جلیلی اهمیتی ندارد و وی به دنبال افراد کارآمد و توانمند است.
ادامه دارد ...