وضعیت شیوع کرونا در خراسان جنوبی ثابت شد / ضرورت عدم تکرار قطعی برق
رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در ارتباط با روند بیماری کووید ۱۹ در حال حاضر وضعیت ثابتی را در استان خراسان جنوبی شاهد هستیم، اما رعایت پروتکلهای بهداشتی باید تداوم داشته باشد.

ایسنا/خراسان جنوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در ارتباط با روند بیماری کووید ۱۹ در حال حاضر وضعیت ثابتی را در استان خراسان جنوبی شاهد هستیم، اما رعایت پروتکلهای بهداشتی باید تداوم داشته باشد.
محمد دهقانی فیروزآبادی، امروز شنبه 8 خرداد در حاشیه حضور ویدئوکنفرانسی استاندار و مسئولان استانی در نشست ستاد ملی مقابله با کرونا در جمع خبرنگاران افزود: پس از خیزهای قبلی کرونا به کف بیماری رسیدیم اما الان نمودار ثابت است و کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی احتمال شکلگیری مجدد روند افزایشی را بیشتر میکند.
به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: با توجه به اهمیت تزریق واکسن کرونا افراد بالای ۸۰ سال بدون نوبت واکسینه میشوند و میتوانند به مراکز تجمیعی و خودرویی مراجعه کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: از ابتدای ورود واکسن کرونا تاکنون ۵۴ هزار و ۵۶۰ دوز واکسن وارد استان شده که ۳۷ هزار و ۹۶۷ نفر در نوبت اول واکسینه شدند و ۳ هزار و ۵۷۶ نفر نوبت دوم واکسن را گرفتهاند.
وی یادآور شد: از این تعداد تاکنون ۸۱ درصد جمعیت بالای ۸۰ سال استان و در ارتباط با سنین ۷۵ تا ۷۹ سال ۴۷ درصد واکسینه شدند.
دهقانی اظهار کرد: بقیه گروهها به جز ۸۰ سال به بالا باید در سایت سلامت ثبتنام کنند تا زمان و مکان تزریق برای آنان اطلاعرسانی شود.
وی افزود: براساس تصمیم ستاد ملی کرونا و با توجه به نزدیک شدن سال تحصیلی جدید از مرداد ماه واکسیناسیون دانشجویان، اساتید دانشگاه و معلمان آغاز میشود.
دبیر ستاد استانی مدیریت کرونا در استان گفت: تاکنون هیچ واکسنی به جز یک واکسن که در کشور خودش استفاده شده، برای تزریق به افراد زیر ۱۸ سال مجوز نداشته است و در ایران هم احتمالا افراد بالای ۱۸ سال واکسینه خواهند شد.
وی درباره ورود واکسن ایرانی به استان اظهار کرد: خراسان جنوبی یک درصد جمعیت کشور را دارا است، اما روند تزریق واکسن در استان از میانگین کشوری بالاتر است و در ارتباط با واکسن ایرانی هم به محض توزیع در کشور سهمیه استان وارد خواهد شد.
دهقانی در ارتباط با مباحثی که برای قطعی برق و مشکل اکسیژن بیماران در فضای مجازی مطرح شده است، یادآور شد: خوشبختانه مراکز درمانی خراسان جنوبی به دیزل ژنراتور مجهز است و در صورت قطعی برق تجهیزات حیاتی با مشکلی روبهرو نمیشوند، اما این موضوع نباید تکرار شود.
انتهای پیام