خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیچ حکم تخلیه‌ای سال گذشته صادر نشد/ کلیات وام ودیعه مسکن بررسی شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 08 خرداد 1400 - 13:41
اسلامی گفت: صاحبخانه‌ها مراعات مستاجران را کرده‌اند و هیچ حکم تخلیه‌ای سال گذشته صادر نشده است.
خبرنگاران،كرونا،اجاره،وام،ستاد،باشگاه،جوان

وزیر راه و شهرسازی خبر داد؛
به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسلامی وزیر راه وشهرسازی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه باید بتوانیم ترانزیت مسافری در صنعت هوانوردی را افزایش دهیم گفت: با استفاده از تمامی توان متخصصان داخلی و سرمایه گذاران داخلی این دست اقدامات را انجام می‌دهیم.
او با اشاره به احداث پایانه مسافری شماره دو گفت: در ۲ فاز و با ظرفیت۶۰ میلیون مسافر در سال به اجرا می‌رسد گفت: فاز اول این ترمینال با ۲۵ میلیون مسافر در ۴۸ ماه و با ارزش ۲ میلیارد دلار ساخته خواهد شد.
این مقام مسئول درباره وام ودیعه مسکن برای سال ۱۴۰۰ هم گفت: امروز کلیات وام ودیعه در ستاد ملی مبارزه با کرونا تصویب شده و سقف وام جدید اعلام می‌شود.
اسلامی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره سقف تعیین اجاره گفت: همواره مراعات بین موجر و مستاجران در شرایط کرونا از سال گذشته وجود داشته است، سال گدشته هم بسیاری از صاحبخانه‌ها مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا را رعایت کردند و اجاره نامه‌ها تمدید و باعث شده بسیاری از موجران افزایش قیمتی را در نرخ اجاره اعمال شود.
او افزود: همچنین شورای حل اختلاف در سال گذشته خارج از مصوبات ستاد هیچ حکم تخلیه ندادند.
در حال تکمیل ...