خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبر خوش برای استقلالی‌ها/ غیبت ۶ هفته‌ای ستاره الهلال در مستطیل سبز

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 07 خرداد 1400 - 14:53
محمد کنو، ستاره تیم فوتبال الهلال عربستان به دلیل مصدومیت به مدت ۶ هفته از میادین فوتبال دور خواهد بود.
الهلال،عربستان،تيم،كنو،مصدوميت

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، با اعلام پزشکان سعودی، محمد کنو، ستاره تیم فوتبال الهلال عربستان به دلیل مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی جانبی زانو به مدت ۶ هفته قادر به همراهی تیمش نیست.
روزنامه الریاضیه عربستان اعلام کرد با گذر از این دوره مصدومیت کنو نگران کننده نخواهد بود و او می‌تواند با طی کردن دوران نقاهت به تمرینات تیمش برگردد.
از طرف دیگر یاسر الشهرانی، دیگر مصدوم تیم الهلال این روز‌ها به تمرینات برگشته است و شرایط خوبی برای بازی در دیدار‌های پایانی لیگ فوتبال عربستان دارد.
تیم الهلال حریف استقلال ایران در مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/