خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساماندهی «روان‌ آب‌»های رود دره فرحزاد و حریم منطقه 5

فارس | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 19 فروردین 1398 - 22:06
سرپرست فنی و عمرانی منطقه ۵ شهرداری تهران گفت: وضعیت زیرساخت‌های حریم و رود دره فرحزاد در منطقه 5 برای مواجهه با بارش باران ساماندهی شد.
منطقه،فرحزاد،رود،دره،شهر،تهران

سرپرست فنی و عمرانی منطقه ۵ شهرداری تهران گفت: وضعیت زیرساخت‌های حریم و رود دره فرحزاد در منطقه 5 برای مواجهه با بارش باران ساماندهی شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، سید عبدالمهدی حسینی سرپرست فنی و عمرانی منطقه در بازدید از رود دره فرحزاد و حریم ناحیه، کنترل وضعیت روان‌آب‌ها و آمادگی در پی بارش‌های مخرب احتمالی را بررسی کرد.
حسینی افزود: با ساماندهی مسیل‌های منطقه منظر شهری، محدوده گردشگاهی و تفریحی، چشم‌انداز و توسعه پایدار شهر تحقق می‌یابد و هدف از این بازدید ایجاد تمهیداتی نظیر تعمیر زیر ساخت‌ها، مرمت دیوار حائل و پاکسازی رودخانه برای جلوگیری از خرابی‌های احتمالی ناشی از سیلاب است.
به گزارش فارس، منطقه فرحزاد یکی از هفت رود دره‌ای است که در بالادست شهر تهران قرار گرفته که احتمال رخداد سیلاب در آن وجود دارد و بخشی از رود دره فرحزاد که در منطقه ۵ واقع است که از پل خوشمرام تا بلوار سیمین بولیوار امتداد دارد.
براساس برخی پیش‌بینی‌ها از اول هفته آینده بخش‌های عمده‌ کشور و شهر تهران شاهد بارش‌های وسیع باران خواهد بود که اندیشیدن چنین تدابیری ضروری است.
انتهای پیام/