خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتخابات شوراهای اسلامی شهر بندرعباس تمام الکترونیک برگزار می شود

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 07 خرداد 1400 - 10:53
رئیس ستاد انتخابات هرمزگان گفت: انتخابات شوراهای اسلامی شهر بندرعباس امسال بصورت تمام الکترونیک برگزار می شود.
انتخابات،شعبه،راي،استان،بندرعباس،هرمزگان

ایسنا/هرمزگان رئیس ستاد انتخابات هرمزگان گفت: انتخابات شوراهای اسلامی شهر بندرعباس امسال بصورت تمام الکترونیک برگزار می شود.
علی رئوفی صبح امروز (۷ خردادماه) در جریان بازدید از ستاد انتخابات شهرستان بندرعباس، افزود: برای نخستین بار در انتخابات شواری اسلامی شهر بندرعباس همه فراینده های انتخابات بصورت ماشینی و با استفاده از صندوق های رای الکترونیک برگزار می شود.
وی با بیان اینکه انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری به مانند گذشته بصورت دستی برگزار می شود، اظهار کرد: هزار و ۵۵۱ شعبه اخذ رای در هرمزگان برای برگزاری انتخابات در استان تعین شده است که در هر شعبه حدود ۲۵ نفر عوامل اجرایی، بازرس و نظارت بر روند انتخابات نظارت می کنند.
رئیس ستاد انتخابات هرمزگان با اشاره به ضرورت رای گیری در همه مناطق روستایی و سخت گذر عنوان کرد: ۹۹۵ شعبه به صورت ثابت و ۵۵۶ شعبه هم به صورت سیار است که از این شمار ۵۰۸ شعبه ثابت در حوزه شهری و ۵۵ شعبه به صورت سیار در شهرهای استان هستند و از طرفی دیگر ۴۸۷ شعبه ثابت روستایی و ۵۰۱ شعبه سیار در روستاها خواهند بود.
رئوفی در خصوص افراد واجد شرایط استان نیز خاطرنشان کرد: طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ در انتخابات پیش رو یک میلیون و ۱۸۰ هزار نفر واجد شرایط رای دادن در استان هستند که از این بین ۸۰ هزار نفر رای اولی وجود دارد.
انتهای پیام