خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مادورو پیروزی بشار اسد را تبریک گفت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 07 خرداد 1400 - 08:41
رئیس جمهور ونزوئلا پیروزی دوباره بشار اسد، همتای سوری خود را در انتخابات تبریک گفت.
بشار،اسد،ونزوئلا،سوريه،انتخابات،رئيس

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، خورخه آرزا، وزیر خارجه ونزوئلا در بیانیه‌ای پیام تبریک نیکلاس مادورو، رئیس جمهور این کشور به بشار اسد، همتای سوری او را ابلاغ کرد.
در این بیانیه آمده است: نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا از طرف مردم و دولت این کشور، انتخابات دموکراتیک ۲۶ مه را به مردم سوریه تبریک می‌گوید.
پیروزی کامل برادر ما، رئیس جمهور بشار اسد، پیروزی صلح و حاکمیت ملی است.
وزیر خارجه ونزوئلا، همچنین حمایت کاراکاس را از مردم سوریه ابراز و بر تعهد ونزوئلا برای تقویت روابط دو جانبه تأکید کرد.
حموده صباغ، رئیس پارلمان سوریه شب گذشته در نشست خبری نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۱ این کشور، بشار اسد را با کسب ۹۵.۱ درصد پیروز این انتخابات معرفی کرد.
بیش از ۱۴ میلیون سوری در انتخابات این دوره ریاست جمهوری سوریه شرکت کردند که بشار اسد با کسب ۱۳ میلیون و ۵۴۰ هزار و ۳۶۰ رأی، ۹۵.۱ درصد از آرای اخذ شده را به‌دست آورد.
انتهای پیام/