خوش شانسترین شخصیت سیاسی این روزها/ عملکرد شورای نگهبان عدهای از افراد و طیفهای سیاسی را رنجانده است
باشگاه خبرنگاران جوان در راستای کمک به شناخت فضای انتخاباتی به بررسی فضای رسانهای حاکم بر این روزهای رسانه می پردازد.

نبض انتخابات در سایر رسانهها؛
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، کمتر از یک ماه به یکی از مهمترین رویدادهای سیاسی کشورمان باقی مانده؛ انتخابات ریاستجمهوری سیزدهم در پیش است.
با نزدیکشدن به این رویداد، هر روز گمانهزنیها درباره حضور افراد مختلف برای رسیدن به پاستور بیشتر و بیشتر میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان در راستای کمک به شناخت فضای انتخاباتی و انتخاب فرد اصلح، به بررسی فضای رسانهای حاکم بر این روزهای رسانه های داخلی کشور می پردازد.
امروز همچون روز گذشته تیتر بیشتر رسانه های اصلاحطلب، واکنش به اعلام احراز صلاحیت شدگان انتخابات راست جمهوری بود.
آرمان ملی: عملکرد شورای نگهبان عدهای از افراد و طیفهای سیاسی را رنجانده است
روزنامه اصلاحطلب آرمان ملی در یادداشتی از محمد هاشمی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی نوشت که روند تایید صلاحیتها و عملکرد شورای نگهبان عدهای از افراد و طیفهای مختلف با تفکرات سیاسی را رنجانده است.
وقتی شخصیتی که از اول جوانی در شکل گیری انقلاب بوده و در تمام ادوار در مسئولیتهای مختلف خدمت کرده و االن وی را ردصالحیت میکنند، طبیعی است که موجب رنجش میشود، اما درحقیقت این رویه نظام را زیر سوال میبرد.
هاشمی در ادامه می نویسد که ما قبلا هم مشاهده کرده ایم که بعضا نامزدی ناشناس وارد انتخابات شده و به یک باره به تصمیم مردم حماسه خلق کرده است و با اقبال عمومی مواجه شده و انتخابات پر شور شده و نتیجه هم آن چیزی نبوده که اصطلاحا دست اندر کار و کارگزاران انتخابات میخواستند؛ مصداقش دوم خرداد ۷۶ است.
پاستور نشد؛ باز هم رئیس بهارستان شد
آرمان ملی در مقاله ای دیگر به بررسی انتخابات هیئت رئیسه مجلس پرداخت و نوشت شاید بتوان قالیباف را خوش شانس ترین شخصیت سیاسی این روزها دانست.
هوای پاستور در سر داشت، اما با بررسی شرایط و کاندیداتوری ابراهیم رئیسی ترجیح داد در بهارستان بماند و یک روز پس از تنش های مربوط به ردصالحیت ها ، دیروز برای دومین سال به عنوان رئیس مجلس انتخاب شد.
در جلسه علنی صبح دیروز مجلس، انتخابات هیات رئیسه در اجلاسیه دوم برگزار شد.
تفاوت این انتخابات با سال گذشته و حتی ادوار پیشین مجالس این بود که به صورت الکترونیکی برگزار شد.
تاکنون روال این بوده که انتخابات به صورت ورقه ای انجام می شده که این بار به دلیل مالحظات جلوگیری از شیوع ویروس کرونا رای گیری به صورت الکترونیکی صورت گرفت.
به رغم اینکه در جلسه سه شنبه فراکسیون انقلاب اسالمی به عنوان فراکسیون اکثریت مجلس درباره کاندیداهای نهایی تصمیم گیری شده بود باز هم تعدادی از نمایندگان خالف این تصمیم کاندیدا شدند.
در حال تکمیل...