خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

558 بیمار جدید کرونایی در اصفهان ثبت شد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 05 خرداد 1400 - 14:53
گروه استان‌ها-سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از ابتلای بیش از 500 نفر در 22 شهرستان استان خبر داد و گفت: در 24 ساعت گذشته 558 مبتلای جدید شناسایی  175 نفر کارشان به بستری کشید در این مدت 19 خانواده هم  به خاطر مرگ کرونایی داغدار شدند.
نفر،اصفهان،بيمار،دوز،بستري،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آمار روزانه کرونا در 22 شهرستان اصفهان، اظهار داشت: از دیروز تا امروز 558 مبتلای جدید شناسایی شدند و 175 نفر کارشان به بستری کشید در این مدت19خانواده هم در استان به خاطر مرگ کرونایی داغدار شدند که همچنان شاهد روزهای تلخ کرونایی باشیم.
آرش نجیمی افزود: 182 بیمار مرخص و 175 بیمار جدید بستری شدند که مجموع بیماران بستری را در بیمارستان‌های استان به 1154 بیمار رساند در حال حاضر 255 بیمار نیز در بخش مراقبت‎های ویژه تحت درمان هستند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تاکنون بیش از 270 هزار دوز واکسن کووید 19 از چهار برند اسپوتنیک، آسترازنیکا، بهارات و سینوفارم به این دانشگاه تحویل داده شده است و بیش از 193 هزار نفر یک دوز و 26 هزار نفر 2 دوز از این واکسن‌ها را دریافت کردند.
وی تصریح کرد: این افراد شامل 50 هزار نفر کادر بهداشت و درمان، 2 هزار و 400 نفر در خانه‌های سالمندان، 12 هزار نفر از مبتلایان به بیماری‌های خاص و 112 هزار نفر از سالمندان استان اصفهان هستند.
انتهای پیام/166/ی