کاهش کادر فنی کشتی در المپیک؟/ پیگیری مذاکرات در روزهای آینده
فدراسیون کشتی و کمیته ملی المپیک در خصوص نفرات اعزامی کادر فنی کشتی آزاد و فرنگی هنوز به نتیجه نرسیدهاند.

فدراسیون کشتی و کمیته ملی المپیک در خصوص نفرات اعزامی کادر فنی کشتی آزاد و فرنگی هنوز به نتیجه نرسیدهاند.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی روز گذشته جلسهای را با کادر سرپرستی اعزامی به المپیک توکیو برگزار کرد تا در خصوص تعیین نهایی نفرات اعزامی و همچنین زمان دقیق رفت و برگشت تیمهای ملی تصمیمگیری شود.
موضوع مهم مورد بحث در این جلسه همراهی کادر فنی تیمهای کشتی و آزاد بود که کمیته ملی المپیک موضوع کاهش تعداد همراهان را مطرح کرده است.
البته مسئولان فدراسیون کشتی پیگیر این موضوع هستند و جلسات در روزهای آینده ادامه خواهد داشت.
رئیس فدراسیون کشتی در تلاش است تا تیم اعزامی به صورت کامل در المپیک شرکت کند.
حتی این موضوع نیز مطرح شده تا با رایزنی شرایط حضور دبیر و سوریان در کنار کشتیگیران در زمان مسابقه فراهم تا روحیه کشتیگیران حفظ شود.
قرار است هفته آینده نیز جلسهای برگزار شود.
فدراسیون کشتی به دنبال کاهش نفرات اعزامی نیست و سرپرست کاروان ایران در المپیک توکیو قول مساعد داده تا همکاری لازم صورت بگیرد.
انتهای پیام/