خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخورد با فعالیت های زودهنگام انتخابات در فضای مجازی

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 04 خرداد 1400 - 20:06
اراک- رئیس پلیس فتا استان مرکزی گفت: با فعالیت های زودهنگام انتخاباتی نامزدهای شورای شهر و روستا در فضای مجازی برخورد می‌شود.
فضاي،مجازي،انتخابات،انتخاباتي،تبليغات،پليس،محتواي،درج،هرگونه ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس احسان آنقی با اشاره به تبلیغات انتخابات پیش رو و حواشی آن در فضای مجازی بیان داشت: رصد فعالیت‌ها و جریانات خبری مرتبط به انتخابات در فضای مجازی از اولویت‌های پلیس فتا است و در صورت مشاهده مواردی مبنی بر رؤیت تخلفات انتخاباتی و تبلیغاتی با افراد متخلف برخورد خواهد شد.
وی ادامه داد: بازه زمانی انجام تبلیغات مجاز انتخاباتی با بهره‌گیری از فضای مجازی همان بازه زمانی تبلیغات در فضای واقعی است و آغاز تبلیغات زودهنگام در فضای مجازی تخلف محسوب می‌شود.
رئیس پلیس فتا استان مرکزی تصریح کرد: یکی از آفت‌های فضای مجازی در دوران انتخابات را افزایش شایعات بی‌پایه و اساس علیه اشخاص و گروه‌های سیاسی خواند و بیان داشت: شهروندان می‌بایست ضمن حفظ هوشیاری، از عضویت در گروه‌های ناشناس خودداری کنند و به هیچ عنوان محتوای کذب و شایعات موجود در فضای مجازی را بازنشر نکنند.
آنقی اظهار کرد: با توجه به شرایط شیوع کرونا روند تبلیغات انتخابات کمی متفاوت‌تر از گذشته است چراکه تبلیغات بیشتر در فضای مجازی بوده و می‌طلبد کاربران در این فضا، اخلاق‌مداری را به عنوان یک اصل، اولویت فعالیت خود قرار دهند و در این خصوص ادمین‌های کانال و گروه‌هایی که اخبار مبنی بر انتخابات در آن‌ها درج می‌شود باید با حساسیت بسیار بالایی، مطالب را پیگیری کنند.
وی گفت: جرایم انتخاباتی از قبیل انتشار هجو یا هجویه و یا هرگونه محتوای توهین‌آمیز در فضای مجازی علیه انتخابات درج محتوای تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی خارج از مدت‌زمان مقررشده برای فعالیت انتخاباتی، تشویش اذهان عمومی، سیاه‌نمایی و بیان مطالب خلاف واقع علیه کشور، ایجاد اختلافات مابین اقشار جامعه به‌ویژه از طریق طرح مسائل قومی و نژادی، انتشار هرگونه نتایج نظرسازی و نظرسنجی کاذب در خصوص انتخابات و نامزدهای انتخاباتی جرم است و برابر قانون با هنجارشکنان برخورد خواهد شد.
این مقام انتظامی در پایان عنوان کرد: با توجه به لزوم احراز هویت اعضا در کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی در صورت عدم اشرافیت مدیر و ادمین‌ها مسئولیت درج اخبار خلاف واقع و موارد ممنوعه متوجه شخص اول کانال یا گروه مربوطه می‌باشد و کاندیداها نیز می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه موارد تخلفاتی در فضای مجازی با در دست داشتن سوابق و ادله موجود با مراجعه به مراجع قضائی و طرح شکایت قانونی در پلیس فتا مرکز استان و شهرستان‌ها اقدام و با پلیس و مراجع قانونی همکاری کنند.