خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نفوذ سامانه بارشی به گلستان/ پیش‌بینی بارشهای رگباری

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 04 خرداد 1400 - 16:13
مدیرکل هواشناسی گلستان از وقوع بارش‌های رگباری و رعدوبرق و کاهش دما از چهارشنبه تا پنجشنبه در سطح استان خبرداد.
سامانه،استان،فعاليت،رعدوبرق

ایسنا/گلستان مدیرکل هواشناسی گلستان از وقوع بارش‌های رگباری و رعدوبرق و کاهش دما از چهارشنبه تا پنجشنبه در سطح استان خبرداد.
نوربخش داداشی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از بامداد فردا چهارشنبه ۵ خردادماه سامانه ناپایدار بارشی وارد استان می شود که پیامد آن در ابتدا وزش باد شدید و به‌تدریج رشد ابر همراه با رعدوبرق در نواحی کوهپایه‌ای و کوهستانی و در ادامه تمامی گستره استان خواهد بود.
وی افزود: طی مدت فعالیت این سامانه دمای هوا نیز بین ۸ تا ۱۰ درجه کاهش‌یافته و باعث خنک‌تر شدن هوا نسبت به روزهای قبل می‌شود.
مدیرکل هواشناسی گلستان با اشاره به اینکه فعالیت این سامانه تا پنجشنبه ادامه دارد، تصریح کرد: طی این مدت به علت وقوع بارش‌های نقطه‌ای سنگین، آبگرفتگی معابر و اختلال در تردد کوهستانی پیش‌بینی شده است.
داداشی تأکید کرد: هم استانی‌های در مدت فعالیت این سامانه از نزدیک شدن به بستر رودخانه‌ها و همچنین ترددهای غیرضروری جاده‌ای خودداری کنند.
انتهای پیام