خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سه هزار هکتار زمین برای اجرای طرح ملی مسکن تأمین شد

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 04 خرداد 1400 - 15:46
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به پیشرفت مناسب پروژه‌های طرح اقدام ملی مسکن گفت: این سازمان بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ هکتار زمین برای اجرای این طرح تأمین کرده است.
زمين،مسكن،ملي،تأمين

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، احمد اصغری مهرآبادی گفت: در کل کشور در طرح اقدام ملی مسکن یک میلیون و ۴۰ هزار نفر ثبت‌نام کردند که از این میزان ۱۹۵ هزار نفر واجد شرایط شناخته شدند و ۱۲۵ هزار نفر نیز واریز وجه داشتند.
به اندازه افرادی که وجه واریز کردند و متقاضیان مؤثر شناخته می‌شوند و سازمان ملی زمین و مسکن در قبال آن‌ها متعهد به تأمین زمین است، زمین تأمین شده است.
اصغری مهرآبادی افزود: تعهد سازمان ملی زمین و مسکن برای تأمین زمین متقاضیان مؤثر به غیر از ۲ هزار واحد برای مابقی انجام شده است و در تلاش هستیم تا زمین این ۲ هزار واحد نیز تأمین شود.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه تاکنون بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ هکتار زمین از سوی این سازمان به منظور اجرای طرح اقدام ملی مسکن تأمین شده است، تصریح کرد: کار در اغلب پروژه‌های طرح اقدام ملی مسکن آغاز شده و اغلب پروژه‌ها از پیشرفت مناسبی برخوردار است.