خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آسانژ در ۲۰۱۸ گفته بود در معرض خطر ترور است

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 19 فروردین 1398 - 15:56
براساس متنی که توسط ویکی لیکس منتشر شد، مشخص شد که مؤسس این وبسایت افشاگر در جریان دادگاهی در سال ۲۰۱۸ به قاضی گفته بود که تهدیدهایی مرتبط با ترورش دریافت کرده است.
ويكي،اكوادور،دولت،سفارت،اخراج،اسپوتنيك

براساس متنی که توسط ویکی لیکس منتشر شد، مشخص شد که مؤسس این وبسایت افشاگر در جریان دادگاهی در سال ۲۰۱۸ به قاضی گفته بود که تهدیدهایی مرتبط با ترورش دریافت کرده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این افشاگری در حالی مطرح شده که جولیان آسانژ، مؤسس وب‌سایت افشاگر ویکی لیکس در معرض اخراج از سفارت اکوادور در لندن است چون به گفته مقام‌های دولت کیتو، آسانژ مکرراً قوانین مربوط به پناهندگی خود را نقض کرده است.
کارلوس پودا، وکیل آسانژ در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک گفت که اقدامات مقام‌های اکوادور را نشانه‌ای از تمایل آنها برای اخراج موکلش از سفارت می‌داند که از ۲۰۱۲ در آن پناهنده شده است.
ویکی‌لیکس نیز مدعی است که دولت اکوادور با مقام‌های انگلیس به توافقی برای دستگیری آسانژ دست یافته است.
براساس متن منتشر شده از سوی دادگاه در ۲۹ اکتبر سال ۲۰۱۸، مشخص شده است: ایمیل‌های خبرنگاران ویکی لیکس ضبط شده، تهدیدهای مربوط به ترور دریافت شده و یک توافق درباره جاسوسی صورت گرفته و در نهایت، من از دولت خواستم تا پناهنده شوم.
تلاش‌هایی از سوی افرادی برای ورود به سفارت از طریق پنجره‌ها در شب صورت گرفته است.
من در معرض خطر ترور هستم.
این یک شوخی نیست.
وزیر امور خارجه اکوادور ادعاها از سوی ویکی لیکس را رد کرد که گفته بود دولت کیتو به دنبال اخراج آسانژ است.
انتهای پیام