خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لیکود دنبال جایگزین برای نتانیاهو است/ شهردار سابق قدس، محتمل‌ترین گزینه

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 04 خرداد 1400 - 15:19
یک نویسنده صهیونیستی فاش کرد حزب حاکم لیکود به عنوان قربانی سیاسی اصلی در جنگ غزه، دنبال برکناری نخست وزیر رژیم صهیونیستی از ریاست این حزب است.
جنگ،صهيونيستي،وزير،ليكود،نتانياهو،غزه،سياسي،جانشيني،نويسنده

یک نویسنده صهیونیستی فاش کرد حزب حاکم لیکود به عنوان قربانی سیاسی اصلی در جنگ غزه، دنبال برکناری نخست وزیر رژیم صهیونیستی از ریاست این حزب است.
به گزارش ایسنا، به نقل از عربی۲۱، "باروخ لاشیم"، نویسنده سیاسی صهیونیست با انتشار یادداشتی اذعان کرد: حزب لیکود یکی از قربانیان سیاسی اصلی جنگ اخیر در غزه بود و این جنگ با یک ضربه محکم و نابود کننده به حماس پایان نیافت و نیروهای آن نه تنها "کشته" نشدند بلکه تا پایان جنگ به سمت ما آتش گشودند.
وی افزود: طبق نظرسنجی منتشر شده در کانال‌های خبری می‌توان نتیجه گرفت که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل از جنگ سیاسی غزه چیزی به دست نیاورد.
این جنگ نه تنها باعث بهبود وجهه او نشد بلکه باعث بررسی تعیین جانشین برای وی در داخل حزبش همزمان با نزدیک شدن پایان دوره نخست‌وزیری‌اش شده است.
در ادامه این یادداشت آمده است: در این حالت، ما باید منتظر جایگزین شدن یوسی کوهن، رئیس سابق موساد به جای نتانیاهو باشیم، اما به نظر می‌رسد که کوهن نیز دستاوردی از جنگ غزه نداشته است.
این نویسنده صهیونیستی همچنین تاکید کرد که گزینه اصلی جانشینی نتانیاهو در لیکود؛ "نیر برکات"، شهردار سابق قدس اشغالی با اختصاص ۳۹ درصد از آرای اعضای لیکود به خود است.
وی همچنین گفت که "یسرائیل کاتس"، وزیر دارایی دولت رژیم صهیونیستی دومین گزینه برای جانشینی نتانیاهو با اختصاص ۱۴ درصد از آرا به خود است.
پس از برکات و کاتس؛ به ترتیب "آوی دیختر"، رئیس شاباک، "امیر اوحانا"، وزیر امنیت داخلی شانس بیشتری برای جانشینی نخست وزیر رژیم صهیونیستی دارند.
انتهای پیام