خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

3260 واحد صنفی لرستان بر اثر وقوع سیلاب خسارت دید

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 19 فروردین 1398 - 15:43
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: 7 درصد واحدهای صنفی لرستان یعنی 3 هزار و 260 واحد دچار خسارت شد که بیشترین حجم خسارات مربوط به شهرستان پلدختر است.
لرستان،واحدهاي،تومان،سيل،خسارت،صنفي،خسارات،صنعتي،واردشده

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محمدرضا صفی خانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران بابیان اینکه سیلاب علاوه بر مشکلات مالی که برای مردم به وجود آورده سبب درگیر شدن بیش از 46 هزار خانوار شده است اظهار داشت: 32 دستگاه از ماشین‌آلات سنگین معادن لرستان در اختیار ستاد بحران استان قرارگرفته است و همچنین کمک‌های مختلفی نیز به‌صورت مکرر به مناطق سیل‌زده ارسال می‌شود.
وی افزود: با توجه به اینکه سیلاب خسارات زیادی به لرستان وارد کرده پیشنهادات مشخصی باید اعطا شود تا بتوان با مصوبات ملی شرایط را برای کمک به مردم و فعالان اقتصادی آسیب‌دیده مهیا کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان بابیان اینکه خیلی از مشکلات بلایای طبیعی به دست بشر به وجود آمده و باید نگاه توسعه نگری را درزمینهٔ ایجاد زیرساخت‌های صنعت، معدن و تجارت داشته باشیم عنوان کرد: در جریان سیل اخیر بر اساس برآوردهای اولیه بیش از 265 میلیارد تومان خسارت به واحدهای صنفی، صنعتی و معدنی لرستان واردشده است.
وی بیان کرد: هفت درصد واحدهای صنفی لرستان یعنی سه هزار و 260 واحد دچار خسارت شده است که بیشترین حجم خسارات مربوط به شهرستان پلدختر یعنی بیش از 70 درصد آن‌ها است، بر همین اساس در جریان سیل اخیر در حوزه صنوف 163 میلیارد تومان، واحدهای صنعتی 30 میلیارد تومان، زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی یک میلیارد و 800 میلیون تومان، معادن 40 میلیارد و فرش دستباف 31 میلیارد تومان خسارت به لرستان واردشده است.
صفی خانی تصریح کرد: اگر دولت بیمه تمامی اماکن مسکونی و تجاری را اجباری کند قطعاً می‌توان شرایط را برای پرداخت خسارات به واحدهای صنفی در هنگام بروز حوادثی همچون سیل و زلزله مهیا کرد، همچنین پیشنهاد می‌شود واحدهای صنفی که بیمه‌نامه دارند به آن‌ها تا سقف مشخصی خسارت سیل پرداخت شود.
انتهای پیام/