خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

348 واحد تولیدی تعطیل در استان گلستان شناسایی شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 04 خرداد 1400 - 10:31
گروه استان‌ها- رئیس کل دادگستری گلستان گفت: 348 کارخانه در گلستان راکد است و ماموریت امسال دادستان‌ها تمرکز بر احیای این واحدها است .
مقاومتي،واحدها،گلستان،دادگستري،اقتصاد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان،به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، هادی هاشمیان اظهار داشت: 348 واحد تولیدی راکد در دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان شناسایی شد و لیست آنها به تفکیک هر شهرستان برای دادستان‌ها ارسال شده است.
وی افزود: دادستان‌ها مکلف هستند پس از بازدید از این واحدها و بررسی مشکلات آنها با کمک دستگاه‌های اجرایی برای رونق دوباره این واحدها تلاش کنند.
این مقام ارشد قضایی استان گفت: ستادهای اقتصاد مقاومتی در همه حوزه‌های قضایی استان فعال است و به صورت دوره‌ای واحدهای تولیدی را پایش و برای گره گشایی از تولیدکنندگان تلاش می‌کنند.
وی ادامه داد: در 2سال گذشته با تلاش ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان، 37 کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل دوباره احیا و حدود هزار و 200 کارگر در این واحدها مشغول به کار شدند.
انتهای پیام/582/س