خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرینت سه بعدی انگشت شصت+فیلم

فارس | دانش و فناوری | سه شنبه، 04 خرداد 1400 - 07:12
محققان در ابتکاری جالب انگشت شصت مکانیکی را با پرینتر سه بعدی چاپ کرده که باعث افزایش توانایی انسان می‌شود.
انگشت،شصت،مصنوعي،انسان

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، محققان کالج دانشگاهی لندن، در ابتکاری جالب انگشت شصت مکانیکی را با پرینتر سه بعدی چاپ کرده که هم باعث افزایش توانایی انسان می‌شود و هم نوع ادراک مرسوم از اندام مصنوعی را نیز به چالش کشیده است.
این انگشت شصت مکانیکی در کنار دست نزدیک انگشت کوچک پوشیده شده و به دست تقارن می‌بخشد.
در آزمایش‌ها، محققان دریافتند که مغز انسان می‌تواند با استفاده از انگشت شصت اضافی سازگار شود، اما ممکن است رابطه بین مغز و دست بیولوژیکی را تغییر دهد.
«دنی کلود»، طراح این انگشت عضو مصنوعی خود را «شصت سوم» نام‌گذاری کرده و گفته طرح من یک عضو بدن انسان ولی مصنوعی است.
انتهای پیام/