خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده مجلس سنگال: حمایت از ملت فلسطین بدون تحت پیگرد قرار دادن رژیم صهیونیستی مقدور نیست

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 03 خرداد 1400 - 18:12
دبیرکل دوره‌ای اتحادیه بین‌المجالس اسلامی در چهارمین نشست فوق‌العاده کمیته دائمی فلسطین گفت حمایت از ملت فلسطین امروز بدون تحت پیگرد قرار دادن رژیم صهیونیستی مقدور نیست که باید از طریق دادگاه‌های بین‌المللی اتفاق بیفتد.
اسلامي،فلسطين،خدا،مجلس،نياس،قريشي،تصميماتي،سنگال،مقدسات،براد ...

به گزارش خبرنگار گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، محمد قریشی نیاس نماینده مجلس سنگال و دبیرکل دوره ای اتحادیه بین‌المجالس اسلامی در آغاز چهارمین نشست فوق العاده کمیته دائمی فلسطین اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی این بار تمام جنایت ها را یکجا به کار گرفته، از تخریب اجباری گرفته تا مهاجرت اجباری ساکنان تا آلوده کردن صحن های مسجد الاقصی به قدم های ناپاک شهرک‌نشینان و تجاوز به مقدسات اسلامی تا کشتار بیگناهان تا انجام حملاتی که در آن جدیدترین سلاح ها را و غیر متعارف ترین سلاح ها را به کار گرفته است آن هم در مقابل ملتی که محاصره هستند و جز وسایل پیش پا افتاده و قدیمی و سنتی خود سلاحی در اختیار ندارند تا از خود دفاع کنند.
وی افزود: هیچ مسلمانی نمی‌تواند در مقابل چنین اقدامات خصمانه ای سکوت کند مگر آن که به کمک برادران دینی اش بشتابد برادران که در فلسطین در حال مبارزه هستند.
قریشی نیاس تاکید کرد: امروز آنچه فلسطین شاهد آن است مسئله بسیار خطرناکی است که موجب خشم بی‌سابقه ملت اسلامی شده است.
وظیفه همه این است که به وظایف خود عمل کنید شما که پارلمان کشورهای اسلامی هستید تصمیماتی را اتخاذ کنید که که در مسیر حمایت از مقدسات اسلامی باشد چیزی که خواسته ملت‌های مسلمان است
حمایت از ملت فلسطین امروز بدون تحت پیگرد قرار دادن رژیم صهیونیستی مقدور نیست که باید از طریق دادگاه های بین المللی اتفاق بیفتد.
وی با اشاره به برگزاری این نشست فوق‌العاده ضمن تشکر و تقدیر از جمهوری اسلامی و رئیس مجلس شورای اسلامی برای برگزاری این نشست در شرایط کنونی فلسطین و تشکر از تمامی هیئت هایی که با وجود شرایط شروع کرونا در این نشست شرکت کردند گفت انتظار می رود تصمیماتی اتخاذ شود که موجب تقویت مقاومت فلسطین شود.
نماینده مجلس سنگال در پایان گفت: مسجدالاقصی امانت خدا نزد ما است و کمک به فلسطین وظیفه همهگانی است.
بدانید خدا وعده داده هر که خدا را یاری دهد خدا او را یاری می کند.
انتهای پیام/