خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکیل دولت کارآمد و انقلابی منوط به مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح است

فارس | سیاسی | دوشنبه، 03 خرداد 1400 - 10:52
معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید هدف اصلی انتخابات را شکل­‌گیری دولت کارآمد دانست و گفت: شکل‌گیری دولت کارآمد و انقلابی منوط به مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح است.
كشور،اساتيد،بسيج،مشاركت،انتخابات،اصلي،سياستي،كارآمد،پژوهش،دو ...

معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید هدف اصلی انتخابات را شکل­‌گیری دولت کارآمد دانست و گفت: شکل‌گیری دولت کارآمد و انقلابی منوط به مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح است.
به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، وحید آرایی معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در گردهمایی اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز که با عنوان « الزامات سیاستی مشارکت حداکثری و انتخاب آگاهانه در انتخابات ریاست­‌جمهوری 1400» برگزار شد، گفت: یکی از برکات و دستاوردهای اصلی انقلاب اسلامی، مشارکت و نقش آفرینی مؤثر مردم در صحنه‌­های مختلف کشور بوده که برگزاری انتخابات پرشور و سالم از اول انقلاب تاکنون مظهر برجسته این حضور واقعی و اثربخش مردم است.
معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید کشور ضمن تبیین دو بعد اصلی مردم سالاری دینی یعنی حقانیت الهی (دین) و رضایت مردمی (مردم) گفت: نقش مردم تبلور عقلانیت و جمعی بودن اقتدار و مردم پایگی مشارکت در نظام سیاسی کشور است.
آرایی هدف اصلی انتخابات را شکل­‌گیری دولت کارآمد دانست و تأکید کرد: اضلاع اصلی دولت کارآمد شامل ایده مبتنی بر مردم سالاری دینی، ساختار مبتنی بر قانون اساسی و نیز کارگزار می‌­باشد که مشارکت حداکثری و تشخیص آگاهانه و اصلح در انتخابات، شیوه حکمرانی و مدیریت کارگزار (قوه مجریه) و رویکردها و سیاست­‌گذاری­‌های کشور در نظام اجرایی و اداری کشور را تعیین می­‌کند.
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز ضرورت شکل‌گیری دولت کارآمد و انقلابی را تحقق سرفصل‌­های بیانیه گام دوم انقلاب یعنی علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی، روابط خارجی و مرزبندی با دشمن و نیز سبک زندگی دانست و افزود: دولتی می‌­تواند در این مسیر گام­‌های صحیح و استواری بردارد که دارای کفایت مدیریتی، با ایمان، عدالت خواه و ضد فساد، مردمی، امیدوار و دارای عملکرد انقلابی و جهادی و نیز اعتقاد به توانمندی‌­های داخلی با تکیه برظرفیت­‌های عظیم جوانان باشد.
آرایی مسأله محوری را رویکردی راهگشا در عرصه‌­های علمی و اجرایی کشور دانست و ادامه داد: دستیابی به مرجعیت فکری و سیاستی و نقطه کانونی تصمیم­‌سازیِ راهبردی نهادهای قانون­گذار و سیاست­گذار، رصد مسائل و نیازهای اساسی جامعه، جهت‌­دهی و ساماندهی فعالیت‌­های پژوهشی در راستای حل معضلات کشور بر اساس مزیت نسبی و مسایل مبتلابه استان‌­ها در چارچوب بیانیه گام دوّم انقلاب و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت جزو اصلی‌­ترین مأموریت‌های اساتید و نخبگان دانشگاهی بویژه نهضت استادی بسیج می‌­باشد.
وی ضمن تبیین کارکردهای اصلی اندیشکده­‌ها و گروه­‌های مسأله­‌محور بسیج استادان در سراسر کشور تأکید کرد: مساعدت به سیاست­گذاران و مشارکت در فرایند تصمیم‌­سازی به منظور انسجام و اثربخشی اقدامات برای انتقال مناسب راه­‌حل‌­ها در چرخه سیاست­گذاری و نیز تدوین سیاست­‌های راهبردی و طراحی الگوی سیاستی بر اساس نظام ظرفیت ملی از سوی استادان دنبال می­‌شود.
معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید کشوردر پایان گفت: آنچه که در انتخابات پیش‌­رو اهمیت دارد این است که استادان می­‌بایست با تولید محتوا و رویدادهای سیاستی و انتشار رسانه‌­ای آن، مسایل و مشکلات موجود در سطوح محلی، استانی و ملی را شناسایی و بر اساس نظام ظرفیت و مزیت، پیشنهادهای سیاستی ارائه دهند تا ضمن آگاهی بخشی به انتخاب اصلح، مطالبه‌­گری عمومی و نخبگانی مبتنی بر نیازهای اساسی و اولویت­‌های واقعی کشور در زمینه­‌های مختلف از نامزدهای ریاست­‌جمهوری و نیز رییس­‌جمهور منتخب شکل بگیرد.
انتهای پیام/