خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن صهیونیستی برای سرپوش گذاشتن بر شکست خود در غزه تلاش می‌کند

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 03 خرداد 1400 - 09:12
عضو فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان تأکید کرد: دشمن صهیونیستی برای سرپوش گذاشتن بر شکست خود در غزه تلاش می‌کند.
صهيونيستي،رژيم،لبنان،مقاومت،موشكي،تحليلگر،شمشير،فضل،متحمل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، «حسن فضل الله» عضو فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان در سخنانی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی در نبرد شمشیر قدس متحمل شکست سنگینی شد.
بر اساس این گزارش، وی افزود: اکنون رژیم صهیونیستی با تعرض به مسجدالاقصی تلاش می کند بر شکستی که در غزه متحمل شده است، سرپوش بگذارد.
امروز مقاومت با موشک های نقطه‌زنی که در اختیار دارد، معادله جدیدی را به صهیونیستها تحمیل کرده است.
فضل الله یادآور شد: مقاومت در لبنان برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی احتمالی آماده است؛ کما اینکه تاکنون نیز با قدرت موشکی بالای خود مانع از تجاوز دشمن صهیونیستی به مرزهای لبنان شده است.
عضو فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان اظهار داشت: مردم ساکن مناطق مرزی لبنان دیگر با ترس و وحشت نمی خوابند، بلکه این دشمن صهیونیستی است که حتی از صداهایی که در مرزها می‌شنود، هراس دارد.
گفتنی است، پیش از این نیز «یارون آبراهام» تحلیلگر رژیم صهیونیستی به ضعف آشکار در ساختار امنیتی این رژیم اذعان کرده بود.
این تحلیلگر صهیونیست گفت: به دنبال حملات موشکی گروه‌های فلسطینی، صدها هزار اسرائیلی مجبور به فرار از مناطق محل زندگی خود شدند.
این نشان می‌دهد که آنها از کوچک‌ترین امنیتی در منازل خود برخوردار نبودند.
نبرد سخت و طاقت‌فرسای گروه‌های مقاومت فلسطین با رژیم صهیونیستی تحت عنوان «شمشیر قدس» سرانجام بامداد جمعه پس از اعلام آتش بس، به پایان رسید.
همانطور که پیش بینی می‌شد، رژیم صهیونیستی علیرغم رجزخوانی‌های فراوان، تحت فشار حملات موشکی و گسترده گروه‌های مقاومت در نهایت تَن به پذیرش آتش بس داد.