خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تُنُک بوته‌های خربزه صادراتی ایران

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 02 خرداد 1400 - 16:20
خربزه‌ ایران مراحل متفاوتی را طی می‌کند تا به برداشت و صادرات برسد. پس از کاشت بذر و سبز شدن بوته‌ها در مرحله دو تا چند برگى، بايد آنها را تنک کرد. براى اين منظور، معمولاً يک بوته سالم و قوى را انتخاب کرده و بقيه بوته‌ها حذف می‌شوند. براى تنک کردن نبايد بوته‌هاى اضافى را با ريشه از خاک خارج کرد، بلکه بايد آنها را از سطح خاک قطع ساخت تا ريشه بوته‌اى که بايد باقى بماند، صدمه نبيند. پس از تنک کردن برای جلوگيرى از صدمه ديدن بوته به‌وسيله وزش باد، اطراف آن را به‌وسيله خاک مى‌پوشانند.
تنك،خاك،بوته

تُنُک بوته‌های خربزه صادراتی ایران
خربزه‌ ایران مراحل متفاوتی را طی می‌کند تا به برداشت و صادرات برسد.
پس از کاشت بذر و سبز شدن بوته‌ها در مرحله دو تا چند برگى، بايد آنها را تنک کرد.
براى اين منظور، معمولاً يک بوته سالم و قوى را انتخاب کرده و بقيه بوته‌ها حذف می‌شوند.
براى تنک کردن نبايد بوته‌هاى اضافى را با ريشه از خاک خارج کرد، بلکه بايد آنها را از سطح خاک قطع ساخت تا ريشه بوته‌اى که بايد باقى بماند، صدمه نبيند.
پس از تنک کردن برای جلوگيرى از صدمه ديدن بوته به‌وسيله وزش باد، اطراف آن را به‌وسيله خاک مى‌پوشانند.