خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نبی رضایی در کانوی 500 متر پنجم شد

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 02 خرداد 1400 - 16:17
محمدنبی رضایی در رقابت فینال کانوی 500 متر مردان کاپ جهانی آبهای آرام روسیه در جایگاه پنجم قرار گرفت.
كانوي،كوبا،رضايي،ايتاليا

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط‌عمومی فدراسیون قایقرانی، کاپ جهانی آبهای آرام در برانوئل روسیه در جریان است و محمد نبی رضایی تنها نماینده کشورمان در فینال کانوی 500 متر به مصاف حریفان رفت.
نبی رضایی در فینال کانوی یکنفره 500 متر با حریفانی از روسیه، لیتوانی، بلغارستان، کوبا، ایتالیا، لتونی و دو حریف از مولداوی مسابقه داد و در پایان با زمان 1:54.369 دقیقه در پس از نمایندگان مولداوی، کوبا، ایتالیا و لیتوانی در جایگاه پنجم قرار گرفت.
رضایی در آخرین رقابت خود عصر امروز در مسابقه کانوی یکنفره 5000 متر به مصاف حریفانی از مکزیک، ایتالیا، استونی، کوبا، کانادا، آلمان، آمریکا و روسیه خواهد رفت.
انتهای پیام/