خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

به چالش کشیده شدن تیم کوک در دادگاه اپل و اپیک گیمز

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | یکشنبه، 02 خرداد 1400 - 10:36
ناراضی بودن بسیاری از توسعه دهندگان نرم افزار، باعث به چالش کشیده شدن تیم کوک در دادگاه اپیک گیمز شد.
اپل،توسعه،كوك،دهندگان،شركت،قاضي،توجه،اپ،استور

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از انگجت، با پایان یافتن جلسه دادگاه شرکت اپیک گیمز و اپل، تیم کوک مدیر عامل شرکت اپل، موضع گرفت و پیش بینی شده‌ترین شهادت را در محاکمه ارائه داد.
پس از اظهارات گسترده‌ای مبنی بر اینکه "من یک گیمر نیستم"، کوک در مورد تجارت اپل در چین و سیاست‌های حفظ حریم خصوصی آن شهادت داد.
اما برخی از سخت‌ترین سوالات از طرف قاضی ایوون گونزالس راجرز، به دلیل فشار اپل به توسعه دهندگان آن، مطرح شد.
نارضایتی ۳۹ درصد از توسعه دهندگان اپل از این شرکت
قاضی به نظرسنجی انجام شده توسط اپل اشاره کرد که نشان می‌دهد ۳۹ درصد از توسعه دهندگان آن، از این شرکت ناراضی هستند و با توجه به این رقم بالا، او از کوک پرسید که اپل چه مشوقی "برای رفع نیاز‌های آن ها" دارد.
کوک پاسخ داد که با توجه به تعداد برنامه‌هایی که شرکت رد می‌کند، همیشه "اختلال" برای توسعه دهندگان وجود دارد، اما این اختلال برای کاربران خوب است، زیرا به آن‌ها اجازه می‌دهد تا بدانند که اپل امن و مطمئن است.
" قاضی پاسخ داد که "به نظر نمی‌رسد شما برای تغییر نحوه عملکرد برای رفع نگرانی توسعه دهندگان، فشار یا رقابتی را احساس کنید.
"
او همچنین گفت که "بسیار قابل توجه" است که عمده درآمد اپ استور و درآمد خرید درون برنامه‌ای آن، از بازی‌ها تامین می‌شود و صنعت بازی سازی "میزان نامتناسب" درآمدی را برای اپل ایجاد می‌کند.
وی به برنامه‌های بانکی مانند Wells Fargo اشاره کرد که به غیر از هزینه توسعه دهنده سالانه، هزینه‌ای را به اپل پرداخت نمی‌کنند و پرسید آیا برنامه‌های بازی اساساً به تمام برنامه‌های رایگان اپ استور یارانه می‌دهند؟
کوک با این حرف مخالف بود و گفت که داشتن تعداد زیادی برنامه رایگان به بازدید بیشتر توسعه دهندگان کمک می‌کند.
اما قاضی باز هم قانع نشد و با سوالات دیگر تیم کوک را به چالش کشید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/