۲۰ وقف جدید در نوروز ۹۸ در تربتجام ثبت شد
مشهد- رئیس اداره اوقاف و امور خیریه تربتجام گفت:۲۰ وقف جدید از ابتدای سال جدید در تربت جام به ثبت رسیده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد محمدیان، اظهار کرد: از ابتدای نوروز ۹۸ تاکنون، ۲۰و قف جدید به ارزش ۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال توسط خیران در این شهرستان به ثبت رسیده است.
وقفهای انجام شده شامل ۷ وقف منفعتی و ۱۳ مورد انتفاعی به ارزش ۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بوده و ۳۰ درصد آنها توسط بانوان این شهرستان انجام شده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه تربتجام ادامه داد: از ۲۰ وقف جدید ثبت شده ۲ وقف در شهر تربتجام و ۱۸ مورد دیگر در روستاهای این شهرستان به ثبت رسیده و شغل بیشتر واقفان کشاورزی است.
وی بیان کرد: بیشترین نیات وقفهای جدید در خصوص احداث مسجد، حسینیه و توسعه مسجد به تعداد ۷ مورد شامل ۴ هزار و ۱۳۰ متر مربع زمین به ارزش بیش از چهارمیلیارد ریال ثبت شده است.
محمدیان افزود: توسعه و ترویج فرهنگ قرآن کریم، خانه عالم، کتابخانه، مراسمهای فرهنگی، عزاداری امام حسین (ع)، حرم حضرت ابوالفضل (ع) در کربلای معلی و دارالقرآن از دیگر نیتهای واقفان خیراندیش است.