پروژه آبرسانی از دشت مختاران به بیرجند تا پایان سال تکمیل میشود
مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان جنوبی با بیان اینکه ذخیره کنونی سدهای مخزنی استان در مقایسه با فروردین سال گذشته 1.5 برابر افزایش یافته است گفت: از برنامههای ما در سال 98 آبگیری سد سیاهو و اتمام فاز یک پروژه آبرسانی به بیرجند از دشت مختاران است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسین امامی صبح امروز در حاشیه بازدید از سدهای مخزنی اظهار داشت: باید تلاش کنیم با بهرهبرداری از خلاقیتها و استعدادها و خدمت به موقع، منظم و دقیق در راستای شعار سال که همان رونق تولید است حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف ما در سال 98 آبگیری سد سیاهو و اتمام فاز یک پروژه آبرسانی به بیرجند از دشت مختاران است گفت: توجه به افت کیفی آب از دیگر برنامههای این شرکت است که به طور جد مورد توجه قرار گرفته است.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای خراسان جنوبی گفت: در ساماندهی رودخانههای استان اقدامات مناسبی انجام شده و بالغ بر 7 میلیارد تومان پروژه عمرانی اجرایی شد اما همچنان حریم و بستر رودخانه باید جدی گرفته شود.
با اجرای طرح احیا و تعادل بخشی میزان قابل توجهی کسری مخازن دشتها جبران شده
امامی با بیان اینکه در سال گذشته اقدمات خوبی انجام شده و با اجرای طرح احیا و تعادل بخشی مخزن دشتها به کمتر از 120 کیلومتر مکعب رسیده که نشان میدهد با وجود بارندگی کم اما در سالهای قبل به میزان قابل توجهی کسری مخزن جبران شده و امید است در برنامه 5 ساله کسری مخزن به صفر برسد.
وی با اشاره به بارندگیهای اخیر اظهار داشت: با بارندگیهایی که در فروردین ماه داشتیم در حال حاضر 18.5 میلیون متر مکعب آب در سدهای مخزنی استان دخیره شده است که در مقایسه با ابتدای سال آبی یعنی مهرماه 97 میزان 7.5 متر مکعب افزایش دارد.
افزایش 1.5 برابری ذخیره سدهای مخزنی استان
مدیر عامل شرکت آب منطقهای خراسان جنوبی گفت: ذخیره کنونی سدهای مخزنی استان در مقایسه با فروردین ماه سال گذشته 1.5 برابر افزایش یافته است و در حال حاضر 50 میلیون متر مکعب از مجموع ظرفیت سدهای استان خالی است.
امامی افزود: با جمع آوری باران در سد نهرین طبس امسال مشکلی برای تامین آب آشامیدنی طبس وجود ندارد.
وی با بیان اینکه ظرفیت سدها نسبت به سال گذشته شش میلیون متر مکعب افزایش داشته است افزود: اگرچه این گزارشها حاکی از وضعیت بهتری است اما با توجه به خشکسالیهای چند ساله، جبران کمبودها در زمینه منابع آب زیر زمینی نیازمند زمان بیشتری است.
انتهای پیام/ ت