خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراف «مأمور قلابی» به کلاهبرداری ۳۰۰ میلیون تومانی+ جزئیات

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 01 خرداد 1400 - 16:15
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری متهمی خبر داد که در پوشش مأمور از ۵ نفر از شهروندان ۳۰۰ میلیون تومان کلاهبرداری کرده بود.
كلاهبرداري،اخاذي،متهم،انتظامي،شهروندان،عنوان،138،مأمور

سرهنگ جلیل موقوفه‌ای رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس از دستگیری فردی خبر داد که با جعل عنوان مأمور از شهروندان کلاهبرداری کرده بود.
سرهنگ موقوفه‌ای در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: درپی مرجوعه قضائی مبنی بر اخاذی و کلاهبرداری از شهروندان توسط فردی با عناوین جعلی موضوع در دستور کار ماموران کلانتری 138 جنت آباد قرار گرفت و تیم عملیات کلانتری 138 با بررسی انجام شده و تحقیقات گسترده پلیسی موفق به شناسایی و دستگیری متهم در عملیاتی غافلگیرانه شدند.
رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ تصریح کرد: متهم که با جعل عنوان مامور نهادهای دولتی و انتظامی اقدام به اخاذی و کلاهبرداری از مردم کرده بود در بازجویی به عمل آمده به کلاهبرداری و اخاذی از 5 نفر در مجموع به مبلغ 3 میلیارد ریال اعتراف کرد.
وی با اشاره به این که متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد، از شهروندان درخواست کرد: ضمن رعایت هشدارهای انتظامی و عدم ارائه هرگونه پاسخ یا توضیحی از مسائل قانونی خود به افرادی که به عنوان مأمور به آنان مراجعه می کنند در صورت مواجهه با چنین افرادی در خواست رویت کارت شناسایی و حکم ماموریت کرده و در صورت امتناع مامور مراجعه کننده مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریت های پلیسی 110 و یا مرکز فوریت بازرسی 197 اعلام کنند.
انتهای پیام/