رسانهها در پیگیری حقوق عامه کمک کنند/«تشویش» خط قرمز دادستانی
ایلام - دادستان ایلام با اشاره به اینکه رسانهها در پیگیری حقوق عامه به دادستانی کمک کنند، گفت: تشویش اذهان عمومی خط قرمز دادستانی است.

به گزارش خبرنگار مهر، افشار خسروی زاد ظهر شنبه در نشست با رئیس و اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانههای استان، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اظهار کرد: نگاه داستانی استان به رسانهها مثبت است چراکه رسانهها به عنوان پل ارتباطی بین مردم و مسئولان نقش مهمی در جامعه ایفا میکنند.
وی با اشاره به اینکه حقوق عامه یکی از مهمترین اولویتهای دادستانی ایلام است، افزود: خبرنگاران و رسانه در این زمینه با دادستانی همکاری کنند، رسانههای میتوانند با عنوان مسائل و مشکلات مردم، دادستانی را در احقاق حقوق مردم یاری برسانند.
خسروی زاد عنوان کرد: رسانهها یکی از مهمترین بخشها برای احقاق حقوق مردم است و دادستانی از ظرفیتهای رسانههای برای حل مسائل و مشکلات مردم استفاده خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه دادستانی ایلام به طور جدی مسئله حقوق عامه را پیگیری میکند، افزود: در این راستا هر هفته مسائل و مشکلات مردم در دادستانی رصد و پیگیری میشود.
وی تصریح کرد: تاکنون ۷۰ درصد مصوبات حقوق عامه در دادستانی ایلام در مورد مسائل مختلف از جمله رفع موانع تولید، اشتغال و…اجرایی شده است.
دادستان ایلام افزود: هدف از اطلاع رسانی مصوبات حقوق عامه رضایت مندی، امیدواری به مردم و آگاه سازی مدنظر است و مردم بدانند حتماً دادستانی مسائل و مشکلات آنها را رصد و پیگیری میکند.
خسروی زاد اضافه کرد: خبرنگاران و رسانههای نقش مهمی در بخشهای مختلف دارند، از جمله اینکه برای انتخابات پیشرو برای مشارکت حداکثری تلاش کنند.
وی افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران طی ۴۳ سال گذشته بیش از ۴۰ انتخابات برگزار کرده که نشان از اهمیت حضور مردم در انتخابات دارد، رسانهها برای مشارکت حداکثری در این دوره نیز سنگ تمام بگذارند.
وی گفت: دشمنان مثل انتخابات قبلی دنبال مایوس کردن دشمن است، قطعاً مردم با همکاری رسانهها با دیگر با حضور پرشور در انتخابات دشمن را مایوس خواهند کرد.
وی تصریح کرد: تشویش اذهان عمومی خط قرمز دادستانی است، رسانههای استان در راستای منافع ملی گام بردارند و هرگونه انعکاس اخباری که مخل نظم و امنیت جامعه است، خودداری کنند.
دادستان مرکز استان، وظیفه خانه مطبوعات و رسانههای استان را به عنوان صنف برآمده از بطن جامعه رسانه را در امر آموزش و هدایت به سمت فعالیتهای قانونی را بسیار مهم خواند و گفت: رسانهها به عنوان رکن چهارم دموکراسی باید نقش واقعی خود را به عنوان پل ارتباطی مردم و مسئولان ایفا کنند.
جامعه میتواند از تعامل دستگاه قضا و رسانه ها بهره مند شود
رئیس خانه مطبوعات و رسانههای استان ایلام نیز در این نشست اظهار کرد: خانه مطبوعات در راستای حقوق عامه، آماده تعامل و همکاری با دادستانی برای حل مشکلات مردم است.
سامی شهبازی با اشاره به اینکه رسانههای استان ظرفیت بزرگ برای حل مسائل و مشکلات دارند، افزود: اقدامات دادستانی ایلام برای عملیاتی کردن مصوبات حقوق عامه در استان قابل تقدیر است
وی گفت: مردم باید حتماً اجرایی شدن مصوبات حقوق عامه باخبر باشند، در این راستا رسانههای استان این اقدامات را برای آگاه سازی مردم بازگو میکنند.
این پیشکسوت رسانه ادامه داد: توسعه پایدار بدون تعامل با رسانهها ممکن نیست و رسانه میتواند در تحقق احساس امنیت و عدالت کاملاً اثر گذار باشد.
شهبازی تصریح کرد: جایگاه رسانه در استان و کشور کاملاً ارتقاء یافته و نمیشود روی آن چشم بست.
وی دادستانی را مجری اجرای قسط در جامعه خواند و گفت برای این مهم میشود از ظرفیت بالای رسانهها استفاده کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام نیز با اشاره به نزدیک شدن به ایام انتخابات، افزود: رسانههای استان مثل سالهای گذشته آماده اطلاع رسانی برای حضور حداکثری هستند.
عمران خودآموز تصریح کرد: اقدامات دادستانی ایلام برای حقوق عامه و حل مسائل و مشکلات مردم قابل تقدیر است و رسانههای استان در این زمینه اطلاع رسانیهای خوبی انجام دادهاند.
وی گفت: خوشبختانه تعامل و همراهی دادستانی با مجموعه رسانهها و مطبوعات استان مطلوب است، همچنین عموم رسانهها استان در پیگیری مشکلات مردم عملکرد مطلوبی داشتهاند.
وی، این جلسه را در راستای جلسات تعاملی خانه مطبوعات و رسانههای استان و اداره فرهنگ وارشاد اسلامی با سایر دستگاههای اجرایی و قضایی برای توسعه وهم افزایی عنوان کرد.