خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تندباد لحظه‌ای و گردوخاک شرق، شمال و مرکز اصفهان را در بر می‌گیرد

مهر | استان‌ها | شنبه، 01 خرداد 1400 - 13:42
اصفهان- کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان از وزش باد شدید، وقوع تندباد لحظه‌ای و خیزش گرد و خاک در مناطق شرق، شمال و مرکز اصفهان در روز یکشنبه خبر داد.
استان،دماي،صفر،درجه،بالاي،اصفهان،مناطق،وزش،ساعات

آسیه آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به تداوم ناپایداری‌های جوی در استان تا اواسط هفته جاری، اظهار داشت: فردا یکشنبه از ساعات بعداز ظهر وزش باد شدید و وقوع تندباد لحظه‌ای در بسیاری از مناطق استان پیش‌بینی می‌شود که در نیمه شمالی و شرقی اصفهان با خیزش گرد و خاک همراه است.
وی با بیان اینکه توفان گرد و خاک در مناطق شرقی، شمالی و مرکزی اصفهان به کاهش دید افقی و ناسالم شدن کیفیت هوا منجر می‌شود، افزود: بروز خسارت به تأسیسات شهری و روستایی، آسیب به سازه‌های موقت و گلخانه‌ها و شکسته شدن درختان فرسوده بر اثر وزش باد شدید و تندباد محتمل است.
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان اصفهان با اشاره به اینکه رگبار باران همراه با رعد و برق، وزش باد شدید و بارش تگرگ در مناطق مستعد و ارتفاعات غرب و شمال استان در روز یکشنبه پیش‌بینی می‌شود، گفت: احتمال آبگرفتگی معابر عمومی، ایجاد روان آب در مسیل های و لغزندگی جاده‌ها در این مناطق دور از انتظار نیست ضمن اینکه ناپایداری‌های همرفتی روز سه‌شنبه نیز نواحی غرب، شمال و شرق استان را در بر می‌گیرد.
آقایی با بیان اینکه دمای هوا در ۲۴ ساعت آینده تغییر محسوسی ندارد، ادامه داد: دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۳۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر و در خنک‌ترین ساعات بامداد فردا به ۲۱ درجه سانتی‌گراد بالای صفر می‌رسد.
وی اضافه کرد: کاشان با دمای ۴۰ درجه سانتی گراد بالای صفر و بوئین و میاندشت با دمای ۹ درجه سانتی‌گراد بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.