خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توان دفاعی مقاومت فلسطین صهیونیست‌ها را وحشت زده کرد/ افزایش اعتماد به نفس فلسطینی‌ها برای مقابله با رژیم صهیونیستی

فارس | سیاسی | شنبه، 01 خرداد 1400 - 13:12
عضو هیات علمی دانشگاه تهران با بیان اینکه حفره های امنیتی اسرائیل در جنگ 12 روزه مشخص شد، گفت: رژیم صهیونیستی به دلیل بمباران مردم در مجامع بین المللی شکست خورد.
مقاومت،فلسطين،جبهه،صهيونيستي،رژيم،اسرائيل،نظامي،ايران،غزه

عضو هیات علمی دانشگاه تهران با بیان اینکه حفره های امنیتی اسرائیل در جنگ 12 روزه مشخص شد، گفت: رژیم صهیونیستی به دلیل بمباران مردم در مجامع بین المللی شکست خورد.
سید محمد مرندی عضو هیات علمی دانشگاه تهران در گفت وگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس با بیان اینکه بودجه ای که رژیم صهیونیستی برای خرابکاری و ترور در ایران هزینه کرد درقبال با ضربه ای که از جبهه مقاومت فلسطین خورد قابل مقایسه نیست، گفت: پیروزی جبهه مقاومت فلسطین نشان دهنده این است که جدای اینکه حفره های امنیتی در اسرائیل بسیار قابل توجه هستند اما نتوانستند تغییر و تحولات درباره ظرفیت سازی امکانات نظامی در نیروی مقاومت غزه را متوجه شوند.
وی افزود: جبهه مقاومت فلسطین راحت توانست ظرفیت دفاعی خود را بالا ببرد و اسرائیلی ها را وحشت زده کردند تا جایی که به اقتصاد آنها آسیب جدی رساندند از طرفی اسرائیلی ها هم با توجه به قدرتمند شدن نیروی مقاومت جرات نکردند وارد غزه شوند چون توانایی مقابله با شبکه نیروی زمینی جبهه مقاومت را نداشتند.
مرندی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی از آنجایی که به مکان های نظامی جبهه مقاومت دسترسی نداشت مردم و ساختمان های مسکونی را مورد هدف قرار داد که این عمل آنها باعث شکستشان هم از نظر نظامی و هم در مجامع بین المللی شد.
همچنین هزینه ای که اسرائیل برای ترور و خراب کاری در ایران کرده بود قابل مقایسه با ضربه موشکی که توسط فلسطین به آنها وارد شد، نیست.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران اضافه کرد: با ایجاد امکانات نظامی و ظرفیت سازی جبهه مقاومت اعتماد به نفس برای مقابله با رژیم صهیونیستی درمردم فلسطین، کرانه باختری و غزه افزایش یافت
وی گفت: ایران توانست با حمایت از فلسطین جایگاه خود را در بین جهان عرب تقویت و تثبیت کند و در واقع می توان گفت ایران و فلسطین پرچم دار مبارزه با اسرائیل غاصب هستند.
انتهای پیام/