خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرورش ایده‌های جدید در کشور/مراکز نوآوری و خلاق در اصفهان گشایش می‌یابد

فارس | دانش و فناوری | شنبه، 01 خرداد 1400 - 11:54
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به اصفهان سفر کرد و با استقبال مسئولان استانی وارد این شهر شد.
اصفهان،فناوري،سفر،علمي،ستاري،نوآوري،شهرك،جمهوري

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به اصفهان سفر کرد و با استقبال مسئولان استانی وارد این شهر شد.
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شهرک صنعتی جی مقصد نخست ستاری در این سفر است در این شهرک معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری از شرکت‌های دانش بنیان آژین ابزار پارس، ماشین های بسته بندی اصفهان و البرز ماشین جی بازدید می‌کند و با فناوران به گفتگو می نشیند تا با چالش‌های آنها آشنا شود و اقدامات برای رفع آنها سرعت گیرد‌.
دانشگاه اصفهان مقصد بعدی سفر ستاری است و فاز نخست ناحیه نوآوری و مرکز نوآوری لوازم خانگی ایران با حضور او گشایش می‌یابد.
اقدامی که تولید محصولات ایران‌ساخت را رونق می‌دهد.
با گشایش ناحیه نوآوری در این دانشگاه مسیر گسترش فعالیت های دانش‌بنیان و خلاق برای تیم ها هموار می شود و ایده های خود را سریع تر به محصول تبدیل کنند.
همچنین افتتاح اتاق کشت خوراک دام شرکت احیاگران قلب صنعت آسیا، افتتاح خط تولید پارچه ملت بلون شرکت صدرا طرح و تجهیز اسپادانا در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز همزمان با بهره برداری از برج فناوری اندیشه اصفهان در این سفر رخ می‌دهد.
انتهای پیام/